Basis: bli en vinkjenner - rødvinKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Tjuvholmen Sjømagasin
          Oslo, Tjuvholmen
Kursadresse: Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer
Pris: 595
Neste kurs: 13.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Innhold:
Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Hva skaper vinglede og hvordan økes din egen vininteresse ved å bruke sansene dine. Smakskompetansen din er utgangspunktet for foredragsholder.Vi lover deg en smakfull, praktisk og lærerik smaking. Å gjenkjenne ulike rødviner gjennom luktesansen hjelper deg å identifisere vinstiler og druene bak vinen.

Du lærer å gjenkjenne druene Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Nebbiolo og Barbera. Du får utdelt ditt eget norske aromahjul under kurset. Under kurset vil du lære om Riedel glassbruk, smaksteknikk, forskjellen mellom eiket og ueiket vin, smak forskjell av kommersielle viner kontra kvalitesviner og lær om hva som passer av mat til de ulike vinstilene.

Våre kurs er utviklet over flere år og tilbakemeldingene er svært gode. Vårt fremste mål under kursene er at du skal føle forskjell gjennom dine egne sanser. Lære å ta et standpunkt i smak og utvikle egen smakskompetanse. Vi garanterer deg vinglede!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker rødvinkurs

Kursmateriell

Du får utdelt ditt eget norske aromahjul under kurset

Uttalelser

Kun ros :) Fantastisk engasjerende foredragsholder Svein. Veldig interessant innhold - og lærerikt for oss som trodde vi kunne mye om champagne. Spes morsomt med luktprøver og sablering. Anbefaler varmt videre!
- Arne Styve

Det er andre gangen jeg er med på kurs (første gang champagne) og synes at disse kursene er fantastisk bra. Dyktig og morsom foredragsholder og så lærer man masse.
- Maria Pedersen

Vis flere tilsvarende kurs: