Barnas naturklubb - Barnehage/skole/SFO



Kursarrangør: Toppin.no
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Pris: Ta kontakt

Har du en barnehage, skole eller SFO der du vil fylle på med kunnskap og motivasjon for å være mer ute? Barnas naturklubb passer perfekt for deg som driver barnehage, skole eller SFO for barn mellom 6 og 13 år.

Innhold:
Våre temabokser kan brukes av voksne for å friske opp hukommelsen, lære om aktuelle temaer, få tips til aktiviteter og til å bruke utstyret sammen med barna på tur. Dere følger årshjulet, med en pakke hver måned. I introboksen vil dere få en plakat som fylles ut ved å svare på Toppin spørsmål og klistre et merke på plakaten.

Neste temaboks «Natur og småkryp» sendes i begynnelsen av juli. Introboksen sendes et par uker før.

Målgruppe for kurset:
Barn mellom 6 og 13 år

Les hva andre sier om Barnas naturklubb:
Barnas naturklubb er virkelig supert. Et nytt tema hver måned hjelper oss å komme ut på tur, både med den minste i familien og den største. Vi gleder oss hver måned til en ny boks og kan ikke vente til den kommer i postkassa.
- Lill Therese Aalberg

Aldri vært lettere å få barna ut på tur! De tar eierskap over turen og gleder seg til å ta i bruk utstyret og nylært kunnskap i fra Barnas Naturklubb. Vi gleder oss over hver måned med nye temaer!
- Kine Marie Bakkeløkken

Har nå testet ut Barnas Naturklubb fra Toppin og er svært fornøyd! Her får en gode kvalitetsprodukter, læringshefte med tips og kjekke oppgaver. Gutta på 5 og 7 år syns det er kjempestas og alt nå er vi blitt flinkere på å komme oss ut.
- Liv Judit Olsen

Vis flere tilsvarende kurs: