Moskussafari på DovreKursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Dovre
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 5 timer
Pris: 395

Heidal Rafting gir deg mulighet for å komme på moskussafari. På en moskussafari får du oppleve de mektige moskusoksene på nærmeste hold i Dovres storslagne fjellmassiver.

I forbindelse med moskussafari bruker vi en rutinert samarbeidspartner, Moskus Safari Dovrefjell, slik at du får den best mulige moskussafari som tilbys. En moskussafari på Dovre byr på opplevelser for livet. Hvorfor ikke prøve en moskussafari denne sommeren? Dovre er et fjellområde med særlig betydning for nordmenn flest. En moskussafari i Dovre er ikke bare en vandring gjennom fantastisk natur, men også en reise rundt i Dovregubbens rike, noe som tilfører turen en liten eksotisk aura av mystikk for de minste. Moskussafari er med andre ord noe som passer for alle.

Moskussafari er et unikt tilbud i Norge

Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby moskussafari i Norge. Før i tiden var moskusoksen å finne i de fleste høyfjellsområder. Slik er det ikke lenger. Men på Dovrefjell har du en unik mulighet til å se disse fantastiske forhistoriske dyrene. Vår moskussafari bringer fortiden til live igjen, og det er vanskelig ikke å la seg imponere over disse kjempene som tidligere hersket i de fleste fjellområdene i Norge. Moskussafari er derfor en helt unik og magisk opplevelse.Moskussafari med erfarne guider

Vår moskussafari er en guidet tur til fots i flott natur. Erfarne guider fra Moskus Safari Dovrefjell vet hvor moskusen står, og tar dere trygt inn i fjellet. Husk å ta med kamera, så du får tatt noen flotte bilder. Har du spørsmål vedrørende moskussafari er det bare å ta kontakt. Velkommen på moskussafari med Heidal Rafting.


Sesong: Mai til oktober

Målgruppe for kurset

Alle som har lyst.
Aldersgrense: 8 år.

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.