Moskussafari på Dovre



Kursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Dovre
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 5 timer
Pris: 450 pr pers

Heidal Rafting gir deg mulighet for å komme på moskussafari. På Dovrefjell har du mulighet til å se disse fantastiske forhistoriske dyrene. Vår samarbeidspartner har sertifiserte guider som vet hvor moskusen står, og tar dere trygt inn i fjellet gjennom majestetisk natur.

Underveis vil du også ha muligheten til å se spennende biologi, villrein og fugler. Når vi finner dyrene, tar vi en god og lang pause slik at du får rikelige muligheter til både å beskue og fotografere kongen av Dovrefjell.

Moskussafari er et unikt tilbud i Norge
Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby moskussafari i Norge. Før i tiden var moskusoksen å finne i de fleste høyfjellsområder. Slik er det ikke lenger. Men på Dovrefjell har du en unik mulighet til å se disse fantastiske forhistoriske dyrene. Vår moskussafari bringer fortiden til live igjen, og det er vanskelig ikke å la seg imponere over disse kjempene som tidligere hersket i de fleste fjellområdene i Norge. Moskussafari er derfor en helt unik og magisk opplevelse.

Moskussafari med erfarne guider
Vår moskussafari er en guidet tur til fots i flott natur. Erfarne guider fra Moskus Safari Dovrefjell vet hvor moskusen står, og tar dere trygt inn i fjellet. Husk å ta med kamera, så du får tatt noen flotte bilder. Har du spørsmål vedrørende moskussafari er det bare å ta kontakt. Velkommen på moskussafari med Heidal Rafting.

Sesong: Mai til oktober

Målgruppe for kurset:
Alle som har lyst.
Aldersgrense: 8 år.

Vis flere tilsvarende kurs: