Nordlysjakt



Kursarrangør: Lofoten Aktiv
Sted: Svolvær turistinformasjon
          Nordland, Vågan / Svolvær
Kursadresse: Torget 18, 8300 Svolvær (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Oppmøte Kl 20:00, Svolvær turistinformasjon.
NB! kl 21:00 når vi har sommertid.
Varighet: 6 timer
Pris: 1.550

Vi tilbyr 6 timers nordlysjakt i hele Lofoten og Hinnøya. Nordlyset er en arktisk opplevelse som fremkaller både gåsehud og gledesrop fra deltagere i alle aldrer. Solens eksplosive væremåte gir fantastiske forestillinger fra tidlig høst, gjennom hele vinteren og til midten av april.

Innhold:
Solens eksplosive væremåte gir fantastiske forestillinger fra tidlig høst, gjennom hele vinteren og til midten av april. Det er ikke bare tilreisende, fra alle verdens hjørner, som blir stående med bratt nakke og åpen munn, stirrende opp på dette vanvittige lysspillet. Vi i Lofoten Aktiv lar oss stadig fange og vil mer en gjerne dele dette magiske fenomenet med deg.

I opptil 6 timer jakter vi nordlyset og bruker hele Lofoten og deler av Hinnøya for å lete etter områder med klar himmel og perfekte omgivelser med minst mulig forstyrrelser fra kunstig lys. Målet er å finne områder der Nordlyset hersker alene.

Gruppene vi tar med er fra 3-15 personer. Er dere en større gruppe, kan dette arrangeres med en ekstra minibuss og guide.

Gjør deg klar til en magisk kveld sammen med oss i Lofoten Aktiv: ta en "ettermiddagskvil", kle deg godt med varme klær, ta med kamera med manuelle instillinger og stativ.

Denne turen går fra 1. september til 10 april hvert år, unntatt er 23, 24 og 25 desember.

Vis flere tilsvarende kurs: