Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretterKursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Hverdagskurs starter kl 18. Lørdagskurs starter kl 12.
Pris: 1390
Neste kurs: 20.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Kursinnhold:
Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i smart matlaging. Kurset er praktisk og gir raske smakfulle og sunne måltider av det du kjøper i butikken på hjørnet. Vi tar utgangspunkt i det du finner i posen etter en rask handletur etter jobben. Vi ønsker at du tar i bruk det du har opplevd på kurset og at middagsplanen skal falle enkelt på plass i hverdagen. Kurset tar også for seg kjøttfrie middager og hvordan man "pimper opp" en posesuppe.

Vil du lærer å friske opp vanlige matretter til elegant festmat. Kanskje du inspireres så sterkt av våre smarte kokketriks så du forsøker deg på eksklusiv festmat til lørdagens vennemiddag. Hva med en smart hjemmelaget mini-hverdagsburger? Nå sexy servert en lørdag kveld mens ungene er hos besteforeldrene. Sjekk metoden på vår blogg. Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter.
Hverdagskurs starter kl 18. Lørdagskurs starter kl 12, og har en varighet på cirka 4 timer inkludert måltid.


Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker matkurs i hverdagsretter