Italiensk matkursKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr italiensk matkurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

Innhold:
På våre matlagningskurs lærer du å lage mat, basert på den omfattende og varierte italienske matkulturen - vi lager matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet. Kursene fokuserer på teknikker for matlaging, forholdet mellom mat og helse, samt næringsinnholdet i ingrediensene vi bruker. Kursenes hovedmål er å skape en interessant og avslappet italiensk matopplevelse, der den enkelte deltaker kan lære, nyte og ha det hyggelig!

Hvis du ønsker kan hele kurset fokusere på økologisk mat, ´Slow food´ og kortreist mat, med fokus på viktigheten av økologisk og biodynamisk jordbruk, ansvar for miljøet samt vår og våre barns helse.

Vi kan også tilberede et italiensk festmåltid for 50-årsdagen, konfirmasjonen, utdrikningslaget, julebordet, teambuildingen eller festmåltidet med kollegene, eller hva du måtte ønske.

Målgruppe for kurset

Alle som er interesserte i å lære å lage italiensk mat

Forkunnskaper:
• Kursene passer for deg som har fullført vårt Trinn M3 eller høyere.