Italiensk matkursKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

Innhold:
På våre matlagningskurs lærer du å lage mat, basert på den omfattende og varierte italienske matkulturen - vi lager matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet. Kursene fokuserer på teknikker for matlaging, forholdet mellom mat og helse, samt næringsinnholdet i ingrediensene vi bruker. Kursenes hovedmål er å skape en interessant og avslappet italiensk matopplevelse, der den enkelte deltaker kan lære, nyte og ha det hyggelig!

Hvis du ønsker kan hele kurset fokusere på økologisk mat, 'Slow food' og kortreist mat, med fokus på viktigheten av økologisk og biodynamisk jordbruk, ansvar for miljøet samt vår og våre barns helse.

Vi kan også tilberede et italiensk festmåltid for 50-årsdagen, konfirmasjonen, utdrikningslaget, julebordet, teambuildingen eller festmåltidet med kollegene, eller hva du måtte ønske.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å lage italiensk mat