Den beste babymaten - onlineKursarrangør: Margit Vea
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 350

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Innhold:
Kun det beste er godt nok for de minste! Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. I dette online-kurset deler Margit sine råd om hvilke matvarer og næring som er bra for barnet i de første leveårene, samt tips og demonstrasjon av noen smakfulle og næringsrike retter. Vi har fokus på ekte og naturlige råvarer uten sprøytemiddelrester og syntetiske tilsetningsstoffer.

Online-arrangementet ligger i en lukket gruppe på Facebook. Du har da muligheten til å se foredraget fra din egen stue når det passer deg. Du kan også se opptakene om igjen, samt stille spørsmål i gruppen om det er noe du lurer på. Her får du masse gode råd til dere som har barn som sliter med magen. Dere får også mange gode tips og råd som hele familien vil ha glede og nytte av. Kurshefte ligger også tilgjengelig i gruppen.

Kursholder: Margit Vea

Målgruppe for kurset:
Passer for dere som har barn under 2 år

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Takk!! Dette var skikkelig gull! Er bare lei for at jeg ikke har «kommet over deg» før!.. Du har masse innsikt og kunnskap, og jeg suger til meg! Gleder meg til å lære mer av deg!

Vis flere tilsvarende kurs: