Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper



Kursarrangør: Andreas Dønåsen
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: fra 10.000

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.

Kursinnhold:
• Fermentering med eddik-syre
• Riskli-fermentering (japansk)
• Honningfermentering
• Fermentering med yoghurt og kefir-kulturer
• Kombucha og Jun

I tillegg:
• Feilsøking (pH-måling, kahm-gjær, muggsopp, botulisme)
• Kvalitetssikring (sprøhet, probiotisk verdi, lagring)
• Tarmhelse fordypning (hvilke probiotisk mat bør man velge, pre- og symbiotika)

Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honningferment og kokos-yoghurt

Pris:
kr 10.000,- (honorar) + evt. opphold / reisekostnader. I tillegg kommer utgifter for råvarer (ca.1.300,-)

Målgruppe for kurset:
Bedrifter eller større grupper

Forkunnskaper:
• Du må ha tatt introkurs i fermentering fra før, eller ha en del erfaring fra tidligere

Nivå:
• Viderekomne nivå

Vis flere tilsvarende kurs: