Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke har et naturlig innhold av probiotiske bakterier. På dette kurset lærer du grunnprinsippene i hvordan fermentere grønnsaker, lage vannkefir og kombucha. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.
Innhold:
Fermenter grønnsaker for måneder fremover! Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset. Du får oppskriftshefte, vannkefirkorn og scooby. En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.
Kursholder: Margit Vea
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke
Nivå:
• Nybegynner nivå
Kursmateriell:
Ta med 3 store glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med