Nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke



Kursarrangør: Margit Vea
Sted: Misjonsmarka
          Rogaland, Stavanger
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 950

Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke har et naturlig innhold av probiotiske bakterier. På dette kurset lærer du grunnprinsippene i hvordan fermentere grønnsaker, lage vannkefir og kombucha. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.

Innhold:
Fermenter grønnsaker for måneder fremover! Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset. Du får oppskriftshefte, vannkefirkorn og scooby. En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.

Kursholder: Margit Vea

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke

Nivå:
• Nybegynner nivå

Kursmateriell:
Ta med 3 store glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med