Det er ingen som står i veien for deg - Online eller privat



Kursarrangør: Anne-Lise Grønvold AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 dager intensivt m/ 4uker oppfølging
Pris: 17.990

En måneds intensiv Coaching for deg som ønsker rask og varig forandring. Vi starter med en intensivsamling i 3 dager online eller ved fysisk møte(kostnader til reise/opphold kommer i tillegg til månedspris), deretter så mye du har behov for oppfølging i 4 uker. Skreddersydd og resultat fokusert.

Naturlig helse og livsglede
Kraften i aksepten av at alt bare ER og at den psykologiske opplevelse aldri kan skade din sanne natur, åpner opp for et liv fritt for fryktens rammer og gamle begrensende sannheter løses opp når du plutselig eller langsomt innser HVEM DU ER.

Dette handler ikke om å jobbe med deg selv, eller prøve å bli en bedre utgave. Snarere tvert i mot. Jo mer vi utforsker non-dualitet og vår sanne natur, jo mer faller etablerte sannheter og livet blir mer intenst i øyeblikket. Du lever i større og større grad i nuet og er mer tilstede i det som ER akkurat nå, i stedet for i stressende tanker. Etter hvert kan du oppleve endringer i helsemessige utfordringer fordi kroppen slapper av og går ut av det konstante beredskapsmodus som langvarig mentalt stress medfører.