Selvutviklingskurs - Individuelle timer - Online



Kursarrangør: IFS Terapi
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 - 80 minutter
Pris: 800

Vi tilbyr selvutviklingskurs i individuelle timer. IFS er en måte for å oppnå psykologisk trygghet ved å jobbe med skyldfølelse, angst, traumer, nedstemthet, skam, tristhet, sinne, avhengighet, psykosomatiske plager, problematiske relasjoner og andre mønstre som vi føler oss fanget i.

Innhold:
Hovedmålet for IFS er å skape mer psykologisk trygghet, det vil si indre harmoni og ro. Dette skjer ved at vi blir kjent med våre indre deler. Lærer å forstå hvorfor de handler slik de gjør, og at de egentlig prøver å hjelpe oss. Den gangen de oppstod var de viktige beskyttere da det ikke var noen der som kunne hjelpe oss.

Delene er ofte frosset i tid. De trenger å få kontakt med Selvet, som er din indre kjerne. Ved å vende oss mot deler som vi opplever som belastende med vennlighet og interesse, i stedet for å prøve å bli kvitt dem, blir vi venner med dem. Da begynner vi, ofte helt ubemerket, å akseptere og elske oss selv. Vi oppnår psykologisk trygghet. Oppnå psykologisk trygghet og velvære i 2022

Min tilnærming:
En time kan bli gjennomført med øynene åpne eller lukket. Første skritt er å finne de delene som er aktive i deg, og finne ut om de er lokalisert som en kroppslig følelse eller som et bilde. Da starter en prosess hvor jeg hjelper deg med å bli kjent med de forskjellige delene, høre hva det er de har opplevd og bærer på, og hva de trenger for å bli fri fra gamle belastninger.

Etter hvert som delene blir roligere vil Selvet i deg få mer plass, slik at det kan lede og harmonisere delene. Det er viktig å først bli kjent med de beskyttende delene, ikke prøve å bli kvitt dem, men lære å sette pris på alt de har prøvd å gjøre for deg. Når du er blitt venner med beskytterne vil de tillate at du kommer i kontakt med de sårbare delene som er blitt forvist. De vil vite når det er trygt for det sårede barnet å kunne komme fram i lyset igjen. Først da kan de beskyttende delene slappe av og komme tilbake til det som de opprinnelig var ment å være før de måtte ta på seg ekstreme roller.

kursholder:
Olaug RønningsdalenJeg har arbeidet med terapi og selvutvikling i over 30 år. Hvert menneske er unikt, og min filosofi er å møte deg der du er på en likeverdig måte. Min oppgave er å hjelpe deg med å bli kjent med og harmonisere dine indre deler.

Tilbakemeldinger fra mine tidligere klienter:
«Olaugs mildhet og stille forståelse er veldig tydelig; hun er i stand til å være sammen med klienter på en virkelig støttende, diskret måte. Jeg har hatt flere dyptgående timer med henne og vil sannsynligvis ha mer. Anbefales på det sterkeste! »
-Emily

«– Jeg elsker å ha timer med Olaug. Hun gir meg en følelse av trøst, aksept og letthet i timene sine, slik at jeg kan føle meg trygg på å uttrykke min dypeste frykt og bekymringer. I tillegg legemliggjør hun en dyp brønn av visdom og tillit som holder, og ønsker meg velkommen til virkelig å være meg selv.»
-S. B.

«– Hvordan foregår en time med Olaug? Det er en fantastisk opplevelse. Hun er veldig dyktig og kjenner sitt håndverk …. men… kirsebæret på kaken er hennes tilstedeværelse og tilgjengelighet og hennes støtte i timen. Kaken er utsøkt, men kirsebæret katapulterer hele opplevelsen til et helt nytt nivå. Ikke bare stol på meg, opplev det selv … Jeg likte det veldig. »
-N.

«Olaugs kombinasjon av erfaring med familiekonstellasjoner sammen med inquiry er så dyptgående, og hjalp meg virkelig med å gi slipp på byrder som har tynget meg nesten hele livet. Da jeg jobbet med henne lærte jeg at det ikke bare er viktig å jobbe med våre egen historie, men at det også kan være en større familiehistorie som også må adresseres. Olaug har en trygg og respektfull måte å arbeide på, og utvider forsiktig invitasjonen til å akseptere det som oppstår i hvert øyeblikk. Jeg er så takknemlig for å ha hatt muligheten til å jobbe med Olaug.»
-Jon