Bli Forfatter!Kursarrangør: Norsk Forfatterutvikling
Sted: Oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Norsk Forfatterutvikling tilbyr komplett skrivekurs som lærer deg inntektsbringende skrivekunst. Kurset lærer deg å skrive alt i fra spennende artikler til noveller og romaner. Mange mennesker drømmer om å bli forfatter, men kun en brøkdel gjør drømmen til virkelighet. Hvorfor det?

Den viktigste grunnen er nok for liten kunnskap om faget, noe som resulterer i at man aldri kommer skikkelig i gang.

Vi snakker da om manglende kunnskap om kreativ tenkning, hvordan du får frem følelsene hos leseren (meget viktig), formuleringskunst, diverse skriveteknikker, hvordan presentere stoffet til riktig målgruppe gjennom passende redaktør/forelegger og en hel del andre nødvendige faktorer.

Hos Norsk Forfatterutvikling får du et komplett, gjennomprøvd og svært lærerikt skrivekurs, med din egen erfarne personlige studieleder, som gir deg tilbakemeldinger på det du skriver gjennom bl.a. 15 innsendingsoppgaver. Vi er Skandinavias eldste skrivekursarrangør med ca 22 år i bransjen.

Forøvrig er dette komplette skrivekurset det eneste på markedet i sitt slag, og prismessig svært rimelig i forhold til andre kurs. Vårt skrivekurs fikk også meget god omtale i en artikkel i Aftenposten 15/3-97, samt i avisen Dag og Tid 24/2-00. Skrivekurset ble dessuten omtalt i NRK radio, og vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde elever som nå er forfattere/skribenter.

Pris
Nettbasert kr 3.998
Papirbasert kr 4.998