Skrivekurs i Utlandet

Her finner du skrivekurs. Dette kan være kurs i å skrive skjønnlitteratur som dikt, noveller og romaner. Men også kurs i å skrive salgstekster eller tekst for web.

Med Leonardos blikk - kunst & skriving

Vi tilbyr skriveworkshop om Leonardo Da Vinci. Leonardo Da Vinci - utpekt av en rekke anerkjente universiteter som det største geniet gjennom tidene. Men hvem var egentlig mannen bak verdens mest berømte maleri, Mona Lisa - et lite portrett som hele verden strømmer til Louvre for å se.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 5 dager

Skrive-retreat på Sicilia

Vi tilbyr skrive-retreat i en liten landsby på Sicilia. Her har du tid og ro til å jobbe med manuset ditt. Holder du på med et skriveprosjekt, men får sjelden tid til å arbeide med det? Har du en bok-idé som du aldri har ryddet plass for å skrive ned?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia

Skriveworkshop - Pyreneenes mysterier

Vi tilbyr skriveworkshop - Pyreneenes mysterier. I en sjarmerende fransk ´gite´ ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inspirert til å hente fram din dypeste skriveglød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager

Workshop i Venezia - litteratur, skriving, slow art

Vi tilbyr workshop i Venezia - litteratur, skriving, slow art. Skriv deg innover, inspirert av verdens vakreste by. Bli med på en 6 dagers kulturell skriveworkshop. En erfaring for livet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 7 dager

Skrivekurs i Italia

Vi tilbyr skrivekurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. 4 mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene. Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 17.09.2024 8 dager17.09.2024 13.900 kr

Forfatterskolens skrivereise til Tanzania

Vi tilbyr forfatterskolens skrivereise med sol, sjø og kultur, safari og Zanzibar. Reiseleder er Solfrid Gjengset som begynte sitt Tanzania-liv i 1996 og har siden vært sterkt knyttet til landet og folket der.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 12 dager fra 25.200 kr

Skriv! Skap! Realisér! Skrivekurs i Roma

Sansebasert skriving og ideprosess gir tekster som flyr. Bli med på skrivekurs, på Circolo Skandinavo, Skandinavisk Forenings Kunstnerhus på Avertinhøyden i Roma i høstferien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 04.10.2024 2 dager04.10.2024 6900 kr

Skriv deg innover med journalist og forfatter Kristin Flood

Kristin Flood inviterer deg på en kulturell skrive workshop til hennes Venezia! Bli inspirert av verdens vakreste by med skriving, litteratur, kunst, utsøkt mat og italienske viner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 16.10.2024 6 dager16.10.2024 18.890 kr

Skriveuke i Santa Marinella, Italia

Daglige morgen- og kveldsmøter. Lær hvordan du driver historien til nye høyder og avgrunner. Korte forelesninger om hvordan du skaper uforglemmelige karakterer - deres språk- og atferdsmønstre, synsvinkel, fortellerstemme og din personlige språksignatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 uke fra 6.100 kr