Kristin Flood


 |  1 2   |  Neste side >>

A writing retreat in a Spa-Monastery

Imagine yourself soaking in the thousand-year-old, thermal waters, just an hour from the beauty of Venice. Taking time to connect to your stories, your creativity, the deep currents of your soul.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia  

En vei til selvforståelse - teori og praksis

Vi inviterer til intensiv nærværstrening med korte, teoretiske innledninger og praktiske øvelser. Målet er å gi deg verktøy som du senere kan bruke på egenhånd. I vårens kursrekke vil deltakerne lære mer om ubevisst reaktivitet som ikke gavner, og hva det betyr å ta personlig ansvar for egen atferd.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Homansbyen Oslo, Homansbyen 4 kvelder 1.700 kr  

Med Leonardos blikk - kunst & skriving

Vi tilbyr skriveworkshop om Leonardo Da Vinci. Leonardo Da Vinci - utpekt av en rekke anerkjente universiteter som det største geniet gjennom tidene. Men hvem var egentlig mannen bak verdens mest berømte maleri, Mona Lisa - et lite portrett som hele verden strømmer til Louvre for å se.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia 5 dager  

Skriv deg innover - en vei til selvinnsikt

Veilederne og forfatterne Kristin Flood og Merle Levin inviterer deg til en helg med fokus på hva skrivingen kan åpne opp i oss. Du lærer å bruke skrivingen både som et kreativt uttrykk og som verktøy for personlig utvikling. Tilnærmingen til skriveprosessen er unik. Metoden de bruker er original.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Kampen Oslo, Kampen 1 helg 3.200 kr  

Skrive-retreat på Sicilia

Vi tilbyr skrive-retreat i en liten landsby på Sicilia. Her har du tid og ro til å jobbe med manuset ditt. Holder du på med et skriveprosjekt, men får sjelden tid til å arbeide med det? Har du en bok-idé som du aldri har ryddet plass for å skrive ned?

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia  

Skrive-safari i Masai Mara - Kenya

Vi tilbyr 6 dager / 5 netters skrive-eventyr i Kenya. Vi kombinerer skriveprosessen med den optimale inspirasjonen: kontakten med Afrikas dyreliv, der det fortsatt er levende og intenst i Masai Mara.

Sted Dato Varighet Pris
Kenya Kenya 6 dager  

Skriveworkshop - Pyreneenes mysterier

Vi tilbyr skriveworkshop - Pyreneenes mysterier. I en sjarmerende fransk ´gite´ ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inspirert til å hente fram din dypeste skriveglød.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager  

Skriveworkshop blant hvaler, villblomster, vin og hav Sør-Afrika

A writing workshop in the midst of whales and wildflowers Facilitated by Kristin Flood and Merle Levin. This workshop is not intended to be a rushed, tourist experience.

Sted Dato Varighet Pris
Sør-Afrika Sør-Afrika 25.09.2020 25.09.2020  
 |  1 2   |  Neste side >>