Manuskript - forfatterskole - nettkursKursarrangør: Campus NooA
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Bli student på nettskolen som følger din timeplan. Studer hvor du vil, når du vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.
Pris: 4800

Ønsker du å få publisert manuskriptet ditt? Eller har du fått det i i retur fra en forlegger? Da er dette kurset for deg. Du får din egen skrivecoach som hjelper dem med handlingen, persongalleriet, den dramatiske strukturen, kjøreplanen og baksideteksten.

Manuskript er et av skrivekursene på ForfatterskolenManuskript er kurset for deg som vil skrive bok, arbeider med et manuskript og drømmer om å bli forfatter. Ønsker du å få publisert manuskriptet ditt? Eller har du fått det i retur fra en forlegger? Da er Manuskript kurset for deg. Du får din egen skrivecoach som hjelper deg fra ide til ferdig manuskript og gir deg gode råd og tilbakemeldinger underveis. Kurset inneholder konkrete oppgaver og veiledning om handlingen, persongalleriet, den dramatiske strukturen, kjøreplanen og baksideteksten.

Dette kurset har fem studieenheter som tar for seg de innledende fasene i arbeidet med et manuskript. Du får hjelp med å utarbeide handlingen, persongalleriet, den dramatiske strukturen, kjøreplanen og baksideteksten. I tillegg er det tre åpne konsultasjoner der du kan få tibakemeldinger på konkrete spørsmål og problemstillinger rundt manuskriptet du arbeider med. Du kan fullføre i ditt eget tempo, når det passer deg. Du kan starte når du vil og får tilgang til kurset i 180 dager.

Hver studieenhet består av noe teori, en tankedelingsoppgave og en innsendingsoppgave. Gjennom tankedelingsoppgavene kan du få gode tips og ideer fra de andre kursdeltakerne. Innsendingsoppgavene besvarer du i et eget dokument som skal lastes opp via kurssidene. Læreren din vil gi deg tilbakemelding og gode råd om besvarelsene.

Om du ønsker det, kan du ta del i vårt læringsfellesskap ved å svare på tankedelingsoppgavene og være åpen for dialog med de andre kursdeltakerne. Sammen med dette kurset har du også tilgang til NooAs Writers´ Lounge der du kan dele dine arbeider, kommentarer og spørsmål med deltakere i de andre skrivekursene.

Målgruppe for kurset

Kurset er utviklet for deg som ønsker å utgi en roman eller et annet skjønnlitterært verk.

Krav til forkunnskaper


Du bør ha kunskaper og ferigheter på samme nivå som om du har fullført våre 4 innledende skrivekurs.

Kursmateriell

Alle læremidlene er på nettet og inngår i kursprisen.

Eksamen / sertifisering

Innsendingene og kurset karaktersettes med Bestått eller Må kompletteres. Når alle innsendingene er bestått, vil du automatisk få tilgang til et kursbevis på nettet.