Skrivekurs 1 - forfatterskole - nettkursKursarrangør: Campus NooA
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Bli student på nettskolen som følger din timeplan. Studer hvor du vil, når du vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.
Pris: 2900

Dette kurset har seks kapitler, eller studieenheter, som du kan fullføre i ditt eget tempo, når det passer deg. Du kan starte når du vil og får tilgang til kurset i 180 dager.

Skrivekurs I er et av skrivekursene på ForfatterskolenSkrivekurs I inneholder skriveoppgaver som utvikler språket og skriveferdighetene dine. Kurset hjelper deg å skrive bedre, mer spennende, poetisk og sanselig. Det består av teori, gode råd og praktiske øvelser om språkets rytme, melodi og regler. Du får hjelp til å finne din personlige stil og en innføring i verktøy og kunstgrep du har nytte av når du skriver.

Hvert kapittel består av noe teori, en tankedelingsoppgave og en innsendingsoppgave. Innsendingsoppgavene besvarer du i et eget dokument som skal lastes opp via kurssidene. Læreren din vil gi deg tilbakemelding og gode råd om besvarelsene.

Om du ønsker det, kan du ta del i vårt læringsfellesskap ved å svare på tankedelingsoppgavene og være åpen for dialog med de andre kursdeltakerne. Sammen med dette kurset har du også tilgang til NooAs Writers´ Lounge der du kan dele dine arbeider, kommentarer og spørsmål med deltakere i de andre skrivekursene.

Kapittel 1 er en introduksjon til kurset. Du skal presentere deg for medstudentene, angi hvilken litterær genre du foretrekker og dele noen tanker om etymologi. Innsendingsoppgaven handler om opplevelsen av å svømme iskaldt vann.

Kapittel 2 handler om regler og uttrykk, og innsendingsoppgaven fokuserer på fantasi.

Kapittel 3 handler om ordbilder. Du kan dele dine tanker om betydningen av noen utvalgte ord og beskrive et tenkt barndomsminne.

Kapittel 4 tar for seg klisjéer og bilder. Du oppfordres til å dele dine tanker om bruk av preposisjoner og fortsette en historie i typisk ukeblad stil.

Kapittel 5 fokuserer på hvordan vi bruker språket når vi beskriver og når vi reflekterer.

Det siste kapittelet tar for seg form og innhold. Du oppfordres til å dele tanker om forestilling og fremstilling og skal til slutt skrive om sensualitet.

Målgruppe for kurset

Kurset er utviklet for deg som ønsker å forbedre dine språk- og skriveferdigheter.

Krav til forkunnskaper
Du må kunne tekstbehandling og like å skrive.

Kursmateriell

Alle læremidlene er på nettet og inngår i kursprisen.

Eksamen / sertifisering

Innsendingene og kurset karaktersettes med Bestått eller Må kompletteres. Når alle innsendingene er bestått, vil du automatisk få tilgang til et kursbevis på nettet.