Diktkurs med Gro Dahle - Webinar



Kursarrangør: Forfatterskolen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandager kl 20:00
Varighet: Tilgang i 1 år - 6 webinarer
Pris: 6.900

Lær å skrive dikt med Gro Dahle! Hvordan jobber Gro Dahle når hun skriver dikt? Nå har du muligheten til å få en unik innsikt i hennes arbeidsmetoder. På dette kurset deler hun generøst av sin kunnskap og erfaring.

Innhold:
Gro Dahle trenger knapt nok noen introduksjon. Den allsidige forfatteren har gitt ut bøker i mange ulike sjangre og har mottatt en rekke litterære priser for sitt forfatterskap. Hennes bøker og kurs i kreativ skriving har inspirert mang en forfatterspire, og nå har du også sjansen til å lære av Gro – hjemme i din egen stue!

På dette kurset hjelper Gro deg til å finne nye veier inn i diktskrivingen. Gjennom 33 inspirerende videoleksjoner og fem webinarer+et sprørsmålswebinar viser hun ulike måter å nærme seg diktet og bruke språket på. Du får en øvelse til hvert tema, slik at du lærer en rekke metoder for å jobbe med dikt.

• 5 moduler med til sammen 33 videoer og øvelser
• 5 reprise-webinarer med Gro Dahle + et bonuswebinar
• Tilbakemelding fra en profesjonell redaktør på et dikt
• 1 års tilgang på Forfatterskolens felleswebinarer med kjente forfattere og andre bransjefolk

Inkluderer:
Webinar-pakke (Abonnement 1 år)

Slik er kurset lagt opp:
Du får tilgang til en ny online modul hver uke de første fem ukene. I hver modul ligger et knippe videoer med Gro, hvor hun tar for seg ulike tema. Til hver video hører en inspirerende skriveøvelse, som setter skrivegleden i gang. Kurset består også av fem webinarer + et bonuswebinar hvor Gro går igjennom de ulike temaene i modulene og svarer på spørsmål fra elever. Kurswebinarene er opptak fra tidligere gruppekurs og ligger i bunnen av hver modul.

Kurswebinarene:
I løpet av kursperioden holder Gro fem webinarer. Dette er opptak av tidligere (live) kurswebinarer. Gro går gjennom de ulike temaene i modulene, og svarer på spørsmål fra elever.

Det gode miljøet:
Alle deltakerne får tilbud om å bli med i et lukket forum for Forfatterskolens elever: Forfatterskolens store skriveforum på Facebook og Forfatterskolens diktforum. Her er det både erfarne og utgitte, og uerfarne og ikke-publiserte elever. Du kan lære masse gjennom forumene, og det er et inspirerende og støttende miljø som du alltid vil ha i ryggen.

Egeninnsats:
Kurset er lagt opp slik at du skal skrive hele veien. Øvelsene gjør du for din egen del: for å utvikle deg, finne skriveglede og prøve nye teknikker. Det er ikke meningen å rekke å gjøre alt i løpet av de ukene gruppekurset varer, derfor er kurset lagt opp slik at du har et helt år på å gå gjennom stoffet. Du går ikke glipp av noe selv om du f.eks. må reise bort i deler av kursperioden. Alt stoffet vil være tilgjengelig et helt år, fra første kursdag, med mulighet for forlengelse.

Felleswebinarene:
Hver mandag kl 20:00 i semesteret holder skolen sine populære felleswebinarer. Som elev på diktkurset har du tilgang til disse webinarene i et helt år. Gjestene på webinarene er vanligvis kjente forfattere, redaktører og andre aktører i bokbransjen. Noen ganger holder rektor Kristine sine ettertraktede redigeringswebinarer, hvor hun stuntredigerer elevenes tekster på direkten. Du får også tilgang til arkivet, hvor det ligger over 100 timer med webinarrepriser. Her vil du finne opptak med Tom Egeland (bl.a. en firetimers skriveskole!), Gunnar Staalesen, Herbjørg Wassmo, Ingvar Ambjørnsen, Gunnhild Øyehaug, Tove Nilsen, Marit Reiersgård, Gro Dahle, Simon Stranger, Maja Lunde og mange flere. Et skattkammer av kunnskap!

Spørsmål?
Alt som blir sendt på e-post blir mellom oss.
Du har tilgang til alt materialet og reprisene på webinarene i et helt år, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo. Og du vil få oppmuntring, støtte og svar på spørsmål i Forfatterskolens skriveforum så lenge du ønsker det. Velkommen til din litterære familie! Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå drømmen din.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Herlig med så mye kreative teknikker. Tusen takk.
• Dette er veldig nyttig og inspirerende. Nå klør jeg i fingrene etter å skrive. Tusen takk!
• Fantastisk webinar. Gode og morsomme tips. Kan nesten ikke vente med å sette meg til PC en. Blir nok lite søvn i natt. Takk, Gro.
• Takk for inspirerende webinar! Fikk nye tanker/ideer her! :-)
• Tusen takk! Supert og frigjørende! :-)
- Tilbakemeldinger fra elever etter Gros forrige diktkurs hos Forfatterskolen

Vis flere tilsvarende kurs: