Skrivekurs 2 - forfatterskole - nettkursKursarrangør: Campus NooA
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Bli student på nettskolen som følger din timeplan. Studer hvor du vil, når du vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.
Pris: 2900

Skrivekurs 2 bygger på Skrivekurs 1. Det består av oppgaver som skal videreutvikle språket og ferdighetene du trenger for å bli en bedre skribent. Det er det andre av fem nettkurs som inngår i vårt samarbeid med Forfatterskole.dk

Skrivekurs II er et av skrivekursene på ForfatterskolenSkrivekurs II bygger på Skrivekurs I. Det består av oppgaver som videreutvikler språket og ferdighetene du trenger for å bli en bedre skribent. Det handler om hvordan du påvirker språkets rytme med gjentakelser, tegnsetting og avsnitt. Om språkets evne til å mane frem innlevelse, liv og følelser.

Dette kurset har seks kapitler, eller studieenheter, som du kan fullføre i ditt eget tempo, når det passer deg. Du kan starte når du vil og får tilgang til kurset i 180 dager.

Hvert kapittel består av noe teori, en tankedelingsoppgave og en innsendingsoppgave. Innsendingsoppgavene besvarer du i et eget dokument som skal lastes opp via kurssidene. Læreren din vil gi deg tilbakemelding og gode råd om besvarelsene.

Om du ønsker det, kan du ta del i vårt læringsfellesskap ved å svare på tankedelingsoppgavene og være åpen for dialog med de andre kursdeltakerne. Sammen med dette kurset har du også tilgang til NooAs Writers´ Lounge der du kan dele dine arbeider, kommentarer og spørsmål med deltakere i de andre skrivekursene.

Kapittel 1 fokuserer på språkets rytme og melodi. Temaet for innsendingsoppgaven er: Alene en sen kveld og du blir oppfordret til å tenke på språkets struktur, tegnsetting og gjentakelser av ord.

Kapittel 2 introduserer språkets evne til å mane frem innlevelse og livaktighet. I innsendingsoppgaven bruker vi et web-kamera som inspirasjon for å skrive Mexicomemoarer.

Kapittel 3 presenterer en pinlig opplevelse og du må selv fortelle om en virkelig pinlig hendelse.

Kapittel 4 blir begrepene base og parabase introdusert, og du skal legge inn en parabase i en innsending du allerede har levert.

Kapittel 5 dreier seg om gjentakelser, repeterende ord og uttrykk. I innsendingsoppgaven skal du bruke dette fra profetens standpunkt.

Det siste kapittelet tar for seg dikt, og oppfordrer deg til å skrive ditt eget.

Målgruppe for kurset

Kurset er utviklet for deg som ønsker å forbedre dine språk- og skriveferdigheter.

Krav til forkunnskaper: Kurset bygger på Skrivekurs I

Kursmateriell

Alle læremidlene er på nettet og inngår i kursprisen.

Eksamen / sertifisering

Innsendingene og kurset karaktersettes med Bestått eller Må kompletteres. Når alle innsendingene er bestått, vil du automatisk få tilgang til et kursbevis på nettet.