Skriv ditt liv - Basic gruppekurs med Kjersti Wold - Webinar



Kursarrangør: Forfatterskolen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandager kl 20:00
Varighet: Tilgang 1 år - 6 ukers kurs
Pris: 6.900

Velkommen til Forfatterskolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å nå forfatterdrømmen din! Hvem tror du at du er? I dette kurset lærer du hvordan du kan finne det ut. Et konkret og inspirerende kurs for deg som vil skrive din slektshistorie eller historien om ditt liv.

Innhold:
Kurset inneholder alle verktøy du behøver for å skrive biografisk, enten du vil gi det bort til barn eller barnebarn, eller du skriver for å bli mer kjent med deg selv. Du lærer også litt om hvordan du kan skrive skjønnlitteratur basert på din egen historie.

Kursholder:
Kjersti Wold. Kjersti er en mentor innen skriving av livsfortellinger og har holdt på med dette i over 20 år. Hun har skrevet 20 bøker innenfor skjønnlitteratur og sakprosa, og har gitt ut flere bøker om skriving, holdt flere hundre skrivekurs og er en av de mest etterspurte kurslederne i landet. Skriv ditt liv-boken – som dette kurset baserer seg på – er den eneste innføringen i biografisk skriving som finnes på norsk

Dette får du:
• 6 ukers intensivkurs i gruppe
• 5 moduler med skriftlig materiale og videoer, der du lærer alt om å skrive selvbiografisk sanke minner, skrive fengende, strukturere og redigere stoffet
• 1 bonusmodul
• 5 live webinarer med Kjersti Wold der hun går gjennom kursmaterialet og du får mulighet til å stille spørsmål (du kan sende inn spørsmål på forhånd og får alltid opptak, hvis du ikke har mulighet til å delta)
• Inspirerende og konkrete skriveoppgaver, som du kan bruke for å vekke minner og skrive din historie
• Medlemskap i lukket Facebook-gruppe med andre kursdeltakere.
• Tilbakemelding fra en profesjonell redaktør på en valgfri tekst på inntil 1000 ord

Kurset SKRIV DITT LIV med Kjersti Wold:
• Intensivkurs med 5 moduler + 1 bonusmodul, der du lærer alt om å skrive selvbiografisk – sanke minner, skrive fengende, strukturere og redigere stoffet
• 5 live webinarer med Kjersti Wold, knyttet til hver modul, der vi går gjennom kursmaterialet og du får mulighet til å stille spørsmål (du får alltid opptak, hvis du ikke har mulighet til å delta)
• Inspirerende og konkrete skriveoppgaver, som du kan bruke for å vekke minner og skrive din historie
• Bonussteg om å gjøre din historie skjønnlitterær
• Medlemskap i lukket Facebook-gruppe, med andre kursdeltakere
• Tilbakemelding fra redaktør på en tekst på inntil 1000 ord
• Abonnement på Forfatterskolens Fellesswebinarer i et helt år

Ekstra bonus!
Som elev på Skriv ditt liv-kurset får du også tilgang til Forfatterskolens populære mandagswebinarer, som gir deg ukentlige møter med kjente forfattere og redaktører – i et helt år!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Kjersti Wold er en usedvanlig kunnskapsrik, varm og inspirerende skrivelærer. Det er både alvorlig og morsomt å delta på hennes skrivekurs. Hun hjelper oss å lokke frem viktige minner i livet, forstå oss selv bedre og få minnene festet til papiret på en lesverdig måte. Jeg har deltatt på mange av Kjerstis skrivekurs, de har gitt meg større selvinnsikt og hjulpet meg til å ta vare på min historie. Jeg anbefaler hennes kurs på det varmeste.
- Karen

Jeg vil på det varmeste anbefale Kjersti sine kurs. Kjersti har stor fagkunnskap, men også en innsikt i mennesket, som gjør kursene hennes unike. Hun har en egen evne til tilstedeværelse, og til å se hver enkelt kursdeltaker og deres behov i skriveprosessen. Hun evner å skape et trygt rom, hvor man har mulighet til å finne sin egen stemme i skrivearbeidet. Med varme, innsikt og humor deler hun sin kunnskap og inspirerer skrivelyst og fantasi.
- Cecilie

Jeg har deltatt på flere skrivekurs med Kjersti Wold, og engasjementet hennes inspirerer meg like mye hver gang. Det er en stor glede og fryd å høre på når Kjersti deler sin kunnskap om og lidenskap for litteratur og forfattere. Jeg lærer alltid noe nytt og en av skriveteknikkene jeg har brukt mest, er «morning pages». En perle for alle skrivelystne! Det siste året har jeg skrevet mye om barndommen og livet mitt og jeg bruker boka "Skriv ditt liv" når jeg står fast eller trenger idéer.
- Heidi

Vis flere tilsvarende kurs: