Forfatterkurs - nettkursKursarrangør: Campus NooA
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du vil og få tilgang i 365 dager
Pris: 6995

Forfatterkurs er et gunstig tilbud for deg som ønsker å gjennomføre alle de tre første skrivekursene på Forfatterskolen: Skrivekurs I, Skrivekurs II og Mesterklasse.

Varighet: Start når du vil. Du får tilgang til kurset i 365 dager fra den dagen du melder deg på. Kurset tilsvarer ca. 288 timer effektivt arbeidsinnsats.

Læremidler: Alle læremidlene er på nettet og inngår i kursprisen.

Målgruppe: Forfatterkurs er utviklet for deg som ønsker å arbeide målbevisst med å forbedre dine språk- og skriveferdigheter for å kunne skrive gode historier og litterære tekster.

Krav til forkunnskaper: Du må kunne tekstbehandling og like å skrive.

Tilbakemeldinger og kursbevis: Innsendingene og kursene karaktersettes med Bestått eller Må kompletteres. Når alle innsendingene i et kurs er bestått, vil du automatisk få tilgang til det elektroniske kursbeviset. Hvert av kursbevisene har sitt eget symbol som vist i bildene og du får dine egne nettadresser til dem. Om du vil, kan du for eksempel dele kursbevisene dine med andre på Facebook og LinkedIn.

Kursbeskrivelse: Dette forfatterkurset består av tre delkurs som hver har seks studieenheter. Du kan fullføre kursene i ditt eget tempo, når det passer deg. Du kan starte når du vil og får tilgang til alle de tre delkursene i 365 dager.

Hver studieenhet består av noe teori, en tankedelingsoppgave og en innsendingsoppgave. Innsendingsoppgavene besvarer du i et eget dokument som skal lastes opp via kurssidene. Læreren din vil gi deg tilbakemelding og gode råd om besvarelsene.

Om du ønsker det, kan du ta del i vårt læringsfellesskap ved å svare på tankedelingsoppgavene og være åpen for dialog med de andre kursdeltakerne.

Sammen med dette kurset har du også tilgang til NooAs Writers Lounge der du kan dele dine arbeider, kommentarer og spørsmål med deltakere i de andre skrivekursene.

Skrivekurs I inneholder skriveoppgaver som utvikler språket og skriveferdighetene dine. Kurset hjelper deg å skrive bedre, mer spennende, poetisk og sanselig. Det består av teori, gode råd og praktiske øvelser om språkets rytme, melodi og regler. Du får hjelp til å finne din personlige stil og en innføring i verktøy og kunstgrep du har nytte av når du skriver.

Skrivekurs II bygger på Skrivekurs I. Det består av oppgaver som videreutvikler språket og ferdighetene du trenger for å bli en bedre skribent. Det handler om hvordan du påvirker språkets rytme med gjentakelser, tegnsetting og avsnitt. Om språkets evne til å mane frem innlevelse, liv og følelser.

Mesterklasse er et skrivekurs for viderekommende, et nettkurs for deg som er en relativt erfaren skribent, men trenger mer erfaring og kunnskap om verktøy og teknikker i større skriveprosjekter. I dette kurset skal du beskrive en hovedperson som kan brukes i en roman. Du skal dikte opp personen og lære vedkommende å kjenne så godt at du kan bruke karakteren i flere av kursets skriveøvelser.

Få din egen bruker på NooA