Markedsføringskurs - med Anne Gaathaug - Online



Kursarrangør: Forfatterskolen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt
Varighet: Tilgang 1 år - 10 moduler
Pris: 10.900

Velkommen til markedsføringskurs med Anne Gaathaug! Anne Gaathaug har bred erfaring fra forlagsbransjen hvor hun har hatt sentrale jobber både på salg– og markedssiden og som forlegger.

Hun er en erfaren leder innen bokbransjen, med særlig vekt på kontaktskaping, markedsføring, formidling og prosjektgjennomføring. I tillegg er hun er en av Norges mest anerkjente quizmastere, og har gitt ut flere quiz-bøker.

• Har du gitt ut en bok, eller har en plan om å gi ut en bok?
• Lurer du på hva du bør gjøre mens du skriver boken og hva du skal gjøre når du endelig står med den ferdige boken i hånda?
• Du vil selge boken din til så mange som mulig, men hva skal til for å få til det?
• Er du usikker på hvor du skal begynne?

Vi kan hjelpe deg! Dette kurset vil lære deg hvordan du navigerer i bokmarkedet, så leserne finner boken din, enten du er på et etablert forlag eller publiserer selv.

Hos oss får du det du trenger for å lære deg hvordan markedet fungerer og hva som skal til for å selge boken din:

10 moduler om salg og markedsføring av bøker

10 webinarer med Anne Gaathaug, der hun går gjennom stoffet, modul for modul, og du får mulighet til å stille spørsmål og snakke med kursholderen, live og direkte

En heiagjeng med flere hundre andre elever, der mange av dem har lykkes med å bli utgitt eller er godt på vei (du får livslangt medlemskap i gruppen)

Inspirerende og lærerike webinarer med landets fremste forfattere og redaktører i et helt år

Medlemskap i lukket gruppe under hele kursperioden, der du får tilgang på de andre kursdeltakerne – og oss, selvsagt

NB! Du har tilgang til kurset i et helt år, med mulighet for forlengelse, og du vil alltid få opptak av det du ikke kan delta på.

Verktøyet du trenger
Vi går gjennom alt du trenger å vite for å navigere i bokmarkedet og selge boken din.


I ditt eget tempo

Selve gruppekurset varer i 10 uker, men du har et helt år på å fullføre og gå gjennom alt materialet. Og du er hjertelig velkommen til å være en del av Forfatterskolens gode skrivemiljø for resten av livet! Vi er din litterære familie, din heiagjeng og din støtte.