Kunstreise

Akvarellkurs i Italia med Morten W. Gjul 2024

Akvarellkurs i Italia med den erfarne pedagogen og kunstneren Morten Gjul. Kurset passer for både nybegynnere og viderekomne. Kurset holdes i idylliske omgivelser ved klosteret IL Convento, Abazzia di San Pietro - ikke så langt fra Roma.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 16.05.2024 7 dager16.05.2024

Malekurs i Spania med Kari Nordnes

Jeg tilbyr sommer malekurs i Spania. Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Kari Nordnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 25.05.2024 6 dager25.05.2024 16680 kr

Eventyrlig kystvandring i Cinque Terre – de fem små byer

Herlig vandring på kyststier, blant vinranker og gjennom fargerike fiskelandsbyer. Nydelig utsikt og italiensk sjarme. Du får ferieminner du aldri glemmer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 08.07.2024 (+1) 8 dager08.07.2024 (+1) 24.900 kr

Eventyrlig rundreise i Tyrkia med Kappadokia

Vi reiser tilbake i tiden og opplever spennende klippeboliger, underjordiske byer og et naturlandskap nesten fra en annen verden. Sammen med Anne Iljen besøker vi også pulserende Istanbul med shopping og båttur, og historiske Kusadasi – Ephesus med arkeologiske funn, templer og romersk teater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 19.04.2024 11 dager19.04.2024 29.950 kr

Vakkert, vennlig og velsmakende på den franske riviera

Nice og Antibes - i én og samme reise! La oss flanere langs Promenade des Anglaisog i Nice. Og i Antibes besøker vi den sjarmerende gamlebyen, badestrender og det imponerende Picasso-museet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 07.05.2024 5 dager07.05.2024 12.990 kr

Vandringsreise til Amalfikysten for alle sansene

Velkommen til en reise med innblikk i italiensk kulturhistorie og gastronomi. Sammen vandrer vi den magiske «gudestien» mellom Agerola og Positano. Ute i Middelhavet skimtes Capri hvor vi senere ankommer med båten for en rundtur på øya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 23.09.2024 8 dager23.09.2024 25.900 kr

Tur til Isle of Man

Vi tilbyr en spennende tur til Isle of Man - opplev et spennende samfunn med mye kultur og historie. I år feirer Sommerakademiet 25 år. I den forbindelse passer det fint å arrangere en spesiell reise til Isle of Man, en eksotisk perle av en øy som ligger i Irskesjøen mellom England og Irland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England England 8 dager 4.000 depositum kr

Tur til Orknøyene

Vi tilbyr en spennende tur til Orknøyene med historie, kunst og kultur. Sommerakademiet feirer 25 år i år. I den forbindelse har du muligheten til å bli med på tur med Karin Flatøy Svarstad i Vesterled, hun er leder av Sommerakademiet og har reist i Vesterled i mer enn 20 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland Skottland 8 dager 4.000 depositum kr

Tur til Shetland - kultur og strikketur

Vi tilbyr tur til Shetland - opplev et samfunn vi har mye til felles med. Vi kan igjen invitere til nye opplevelser i Vesterled, denne gangen til Shetland, et besøk til disse øyene vest i havet som vi har så mye til felles med. Øyriket Shetland er en perle som ligger omkranset av hav på alle kanter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland Skottland 8 dager 4.000 depositum kr

Tur til Ytre Hebridene

Sommerakademiet feirer 25 år i år og tilbyr som en del av jubileumsprogrammet i år en spennende tur til Ytre Hebridene. Dette er et spesielt reisemål i Vesterled. Her oppleves historien og det rike kulturlivet som Vesterled er viden kjent for.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland Skottland 1 uke 4.000 depositum kr

Kultur og natur India

I samarbeid med Tiger Tracker Reiser og Rajat Pal Singh, arrangerer vi høstens mest spennende reise i India. OBS: Dette er en tur som egner seg for både foto interesserte og de som ønsker å oppleve India litt uten for alfarvei.

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India 15 dager 35.000 kr

Ta bedre feriebilder - workshop i Marokko

Vi tilbyr workshop i Marokko - ta bedre feriebilder. Du har hatt en fantastisk ferie, og gleder deg til å vise bildene til familie og venner. MEN... bildene ble slett ikke som forventet, og du klarte absolutt ikke å få med stemningen fra solnedgangen eller de fantastiske blå fargene i vannet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Marokko Marokko 26.12.2023 4 dager26.12.2023 5.750 kr

Trommekurs i Senegal - Privattimer etter avtale

Du trommer og danser til Afrikansk Djembe. Trom djembe med vår erfarne djembeinstruktør Bacary Sagna. Innhold. Daglige work shops. Koselige bålkvelder. Kanskje kan du få delta i jamming sessions med afrikanske trommere. Opplev energien og gleden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Senegal Senegal Avtales kr

Malekurs i Syd Frankrike

Denne uken kan du forlenge sommeren og oppleve den frodige og bugnende høsten i middelalderbyen Vence, samtidig som du kan lære å male av en profesjonell kunstlærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 uke 17.900 kr

Malekurs med René Bjerke i Provence

Vi tilbyr malekurs med René Bjerke i Provence. I Provence er det mye å SE: det varme lyset, alle fargene: lilla, rosa, lyseblått, oker og mørkeblå skygger. Alt dette lyset, alle disse deilige fargene, finnes på alle ting, på alle steder, på alle mennesker i dette herlige området i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 17.05.2024 1 uke17.05.2024 22.000 kr


Område

Kategorier