Fotograf Milert

Fotograf Lars-Henrik Milert er en Drammens-basert fotograf med røtter i Danmark. Lars-Henrik har hatt kamera siden han var 6 år og driver i dag som semiprofesjonell fotograf med eget galleri i Drammen. Lars-Henrik arrangerer fotorelaterte kurs, workshop’s og reiser i Norge, Ungarn, Marokko og India. Nytt av året er kurs i foto- og kamera teknikk på Dovrefjell, dagskurs i «marka» rundt Drammen og digitalt Lightroom kurs.


Grunnleggende foto Workshop Dovrefjell

Vi tilbyr grunnleggendefoto workshop på Dovrefjell. For de som vil lære litt mer om sitt kamera. Teori, teknikk og komposisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Dovre Dovre 1 helg 5.350 kr  

Grunnleggende foto Workshop

Vi tilbyr grunnleggendefoto workshop for de som vil lære litt mer om sitt kamera. Jeg blir ofte spurt om gode råd for å få bedre bilder. De fleste spørsmål går på helt grunnleggende kunnskaper om kameraet og hva som skjer i det.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 4 - 5 timer 800 kr  

Kultur og natur Indi - Høsten 2022

I samarbeid med Tiger Tracker Reiser og Rajat Pal Singh, arrangerer jeg høstens MEST SPENNENDE reise i India. 2 uker med kultur og natur, Varanasi, den hellige byen hvor Hinduene reise for å brenne sine døde. og en uke i jungelen med t

Sted Dato Varighet Pris
India India 16 dager Fra ca 32.000 kr  

Nude-art workshop i Budapest

Vi tilbyr nude-art workshop i Budapest. 3 x akt workshop i Budapest. Nå har du anledning til å ta bilder av noen av våre modeller i vakre Budapest

Sted Dato Varighet Pris
Ungarn Ungarn 2 dager Fra 2.500 kr  

Photo Camp Budapest

Vi tilbyr photo camp i Budapest. Da arrangerer vi igjen workshop´s i Budapest. Kursleder har lang erfaring med byen og fotografering i byen.

Sted Dato Varighet Pris
Ungarn Ungarn 06.10.2021 8 dager06.10.2021 5.350 kr  

Ta bedre feriebilder - Workshop i Marokko

Vi tilbyr workshop i Marokko - Ta bedre feriebilder. Du har hatt en fantastisk ferie, og gleder deg til å vise bildene til familie og venner. MEN... Bildene ble slett ikke som forventet, og du klarte absolutt ikke å få med stemningen fra solnedgangen eller de fantastiske blå fargene i vannet.

Sted Dato Varighet Pris
Marokko Marokko 26.12.2021 4 dager26.12.2021 5.350 kr  

Workshop i Lightroom - Via Teams

Vi tilbyr workshop i Lightroom vi teams. På workshop´en lærer du både arkivering og redigering i Lightroom. Lightroom har blitt et kraftig verktøy for både arkivering og redigering av digitale bilder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 2 timer 1.500 kr