Skrivekurs i vakre Gudbrandsdalen



Kursarrangør: Vita Veritas AS
Sted: Glomstad Gjestehus
          Oppland, Øyer
Kursadresse: Nord-Trettenvegen 471, 2635 Tretten (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 10.900

Vi tilbyr skrivekurs i vakre Gudbrandsdalen, på et fantastisk sted hvor du lett finner roen i vakre omgivelser. Vi opplever en global klimaendring som gjør at mange nordmenn foretrekker flere gode opplevelser i vårt eget naturskjønne land.

Innhold:
Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Det er gruppearbeid i to økter pr. dag (ca. 2 timer + ca. 1,5 time). Siden 1943 har Glomstad Gjestehus ønsket gjester fra alle verdenshjørner velkomne. Mye har forandret seg siden den gangen, men gjestfrihet, personlig service og god hjemmelaget norsk mat laget av deres kjøkkensjef Bjørn, er fortsatt deres varemerke.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Kurset passer også for dem som har gått på et eller flere av våre kurs tidligere.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer 2 daglige undervisningsøkter i 5 dager (totalt ca. 17 timer), måltider (frokost, lunsj, middag) og 4 overnattinger. Deltakerne må selv besørge reisen til Gudbrandsdalen.