Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Dokumentert opplæring i henhold til Arbeidsmiljøloven og fire forskrifter: Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, Arbeidsplassforskriften, Forskrift om utførelse av arbeid, og Produsentforskriften (tidligere Forskrift for bruk av arbeidsutstyr).
Vi tilbyr brukerkurs for stillas som nettkurs. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr kvalitetssikret interaktivt stillasmontørkurs. Kurset dekker den teoretiske delen som kreves for å bli stillasmontør ihht. forskrift om utførelse av arbeid § 17-4. Kursene som du finner online, er effektive, av høy standard, praktiske og fleksible.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i stillasmontør som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillasmontørkurs fra 2-9 meter. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Kurset er bygget på krav i Forskrift om utførelse av arbeid, kapittel 17, som omhandler montering, demontering og endring av stillas.
Vi tilbyr Arkitektur og Byggeplaner -for både proffe og privatpersoner. Er du klar for å ta styringen over ditt eget byggeprosjekt og skape drømmehjemmet ditt? Dette kurset er skapt spesielt for deg som ønsker å mestre kunsten av arkitektur og byggeplanlegging.
Vi tilbyr kurs om Insta 800. Dette kurset gir en innføring i hvordan utføre renhold etter Insta 800. Kurset omfatter temaer som hva er Insta 800, hva er en kvalitetsprofil, hvordan telle de ulike smusstypene og det er praktisk øvelse på kurset.
Vi tilbyr renholdskurs. Kurset omfatter en generell innføring i renholdsyrket. Med temaer som utstyr, kjemi og pH verdi, ulike metoder og hvor man benytter de ulike metodene, bruk av maskiner og service gir dette kurset en basis kompetanse på hva renholdsyrket innebærer.
Vi tilbyr smittekurs. Dette kurset gir deg kunnskaper om de ulike bakterietypene, de ulike smittemetodene og hvordan utføre et korrekt smitterenhold. Kurset kan holdes for inntil 15 personer pr gang.
Vi tilbyr kurs om fag og jus om reklamasjoner. Målsettingen med kurset er bevisstgjøring av de rettigheter og plikter du har som utførende. Unngå typiske reklamasjoner. Reklamasjoner kan være både svært kostbare og ubehagelige.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om gjeldende byggeregler i TEK og SAK. Målsettingen er at deltagerne skal etter kurset være i stand til og finne frem i regelverket, kunne dokumentere at regelverket blir fulgt og sørge for at det foreligger tilstrekkelig dokumentasjon ved kontroll og tilsyn.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan treffe bedre på kalkylene. Har du kontroll på grunnlaget du legger inn i kalkylene? Kurset tar for seg noen grunnleggende forhold som er viktige når du skal kalkulere et byggeprosjekt.
Vi tilbyr kurs om håndverkerens våtromsveileder (HVV) fagarbeider. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha kunnskap om regelverket samt de tekniske og bygningsfysiske utfordringene i våtrom. Deltakerne skal også kunne gjøre riktig valg av løsninger og produkter.
Vi tilbyr kurs om krav til utførelse. Skal du kalkulere pris eller stå ansvarlig for utførelse hvor teknisk beskrivelse etter NS3420 er lagt til grunn for kontrakt, trenger du ha grunnleggende kjennskap til systemet og hvilke bestemmelser som ligger bak postkodene.
Vi tilbyr kurs om å lede effektive byggeplasser. Målsettingen er at deltakerne skal få oversikt over hva som skal til for at aktuelle byggeprosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte, samt relevant erfaring med utgangspunkt i et av bedriftens egne prosjekter.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr lærlingskole / praksiskandidatkurs i anleggsgartnerfaget. Kurset bygger på læreplanen for Vg2 Anleggsgartner og Vg3 opplæring i bedrift og har et allsidig innhold innen nyanlegg, drift og vedlikehold. Undervisningsform: forelesninger, oppgaveløsing, befaring og noe praksis.
Vi tilbyr 2-dagers autorisasjonskurs i plantevern. For å få lov til å kjøpe og bruke plantevernmiddel i Norge må man ha et autorisasjonsbevis / sprøytesertifikat. For å få dette må man gjennomføre kurs og bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om belegningsstein. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om beskjæring og vinterdendrologi. Dette kurset bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om brostein / gatestein. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr digitalt forberedende kurs mot sentralt gitt eksamen i anleggsgartnerfaget. Kurset bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Her studerer man hjemme i sitt eget tempo, og kan være yrkesaktiv ved siden av.
Vi tilbyr digitalt teoretisk kurs i anleggsgartnerfaget for lærlinger. Kurset er et teoretisk kurs som bygger på læreplanen for Vg2 anleggsgartner og Vg3 opplæring i bedrift. Kurset består totalt av 7 moduler.
Vi tilbyr kurs om skifer. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Vi tilbyr kurs om trapper og murer. Dette er et teoretisk og praktisk kurs som bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te.
Forskriften bestemmer at arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstakere som bruker stillas som arbeidsplattform for å utføre arbeid i høyden har fått opplæring. Fallsikringskurs gir deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter. 17-2. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra to meter og inntil fem meter
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter, teori inkludert fallsikringskurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter. 17-4. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra ni meter, samt for stillaser som ikke monteres i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor legionellamodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor vannbehandlingsmodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor.
Vi tilbyr webinarkurs i Legionellakontroll - i kjøletårn og skrubberanlegg. Kurset er spesielt egnet for eiere og driftere av kjøletårn og skrubberanlegg som må imøtekomme forskriftskrav om akkreditert inspeksjon av anleggene sine
Vi tilbyr Webinarkurs for bedriftsinternt/mindre grupper i Legionellakontroll i dusjanlegg . Kurset gir en innføring i aktuelle forskrifter og veiledere, hvordan du selv kan forebygge Legionella og hva du skal gjøre om det oppdages Legionella i dine anlegg.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Vannbehandling i lukkede energianlegg v/ Van Ha Doan. Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinnere.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Kurset gir en grundig innføring i viktigheten av vannbehandling i varme- og kjøleanlegg og kompetanse til å vurdere status på eget vannbehandlingsprogram
Vi tilbyr webinaret Vannbårne varmeanlegg: Drift og vedlikehold. urset gir en grundig innføring i oppbygning, drift, veldikehold og feilsøking ved vannbårne varme- og kjøleanlegg. Du får også veiledning i optimalisering og energieffektivisering av slike anlegg
Vi tilbyr webinaret ventilasjon: -funksjon drift og vedlikehold. Kurset gir deg grundig innføring i hvordan et ventilasjonanlegg er bygd opp, med alle komponenter. Du får også veiledning i praktisk forståelse for funksjon, feilsøking og optimalisering av ventilasjonsanlegg