Norske Nettkurs

Vi er en nettbasert skole med hovedfokus på kursing innen kreative fag. Vi er opptatt av å tilby nettkurs av god kvalitet, med et sunt fokus innenfor de ulike temaene. Vi er opptatt av hvordan du kan skape noe nytt med miljøbevisst tenking. I alle kurs vil du også få support direkte fra din kursholder under kursperioden. Kursene foregår via en egen kursplattform der du vil få presentert de ulike leksjonene i form av videoer og slides. De fleste kursene inneholder også oppgaver, sjekklister og nyttige dokumenter. Det første kurset ble til våren 2016 og har siden oppstart hatt over 250 elever i alle aldre og nivåer. Kursene er tilrettelagt slik at alle skal kunne forstå innholdet.


Archicad for interiørdesign - online

Vi tilbyr Archicad for interiørdesign nettkurs. Dette kurset er egnet for deg som ønsker å lære hvordan en enebolig tegnes profesjonelt i BIM / 3D som genererer 2D tegninger for bruk til byggesøknad.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder fra 7.900 kr  

Bolig- og interiørstyling - online

Vi tilbyr bolig- og interiørstylingskurs. Er du opptatt av boligstyling og interiør? Kunne du tenkt deg å blitt boligstylist eller lære mer om hvordan en stylist jobber?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 3.000 kr  

Interiørdesign - online

Vi tilbyr nettkurs - interiør, interiørdesign. Du vil lære om det du trenger for å innrede hjemmet ditt med interiørarkitektenes beste tips. Dette kurset består av 8 moduler. Hver modul inneholder en oppgave for å øke læringskurven. Oppgavene er frivillige.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 2.990 (4.500) kr  

Maling på lerret & mixed media - online

Vi tilbyr nettkurset - Maling på lerret & mixed media. Liker du å male? Eller ønsker du å male mer, men vet ikke hvor du skal begynne? Kanskje du vil overraske noen med et unikt og personlig kunstverk, slik som det nedenfor? Da kan dette kurset være noe for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 2.500 kr  

Tegning og møblering - online

Vi tilbyr tegning og møblering. Lær hvordan du bruker tegning, både digitalt og for hånd, for å oppnå best mulig møbleringsplan i ditt hjem!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 uke 800 kr