Maling på lerret & mixed media - onlineKursarrangør: Norske Nettkurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du tar modulene når det passer deg best, online eller offline
Varighet: 6 måneder
Pris: 2.500

Vi tilbyr nettkurset - Maling på lerret & mixed media. Liker du å male? Eller ønsker du å male mer, men vet ikke hvor du skal begynne? Kanskje du vil overraske noen med et unikt og personlig kunstverk, slik som det nedenfor? Da kan dette kurset være noe for deg!

Du vil lære over 4 ulike teknikker i dette 4-delte onlinekurset.

Modul 1 • Male med stencil og skyggelegging:
Lær å lage stenciler av ansikter. Dette er noe du kan bruke til å lage gaver til noen du er glad i, til deg selv, eller kanskje du vil selge noen bilder? Uansett hva som er målet, jeg viser deg hvert eneste trinn mot det beste resultatet. Jeg begynner med å fortelle litt om teknikken, så hvilke bilder som egner seg. Jeg går skritt for skritt gjennom hvordan du gjør dette uten å måtte bruke Photoshop eller dyre programmer. Metoden kan også brukes på putevar, klær og andre overflater.

Modul 2 • Male med akryl på lerret med ulike teknikker:
Akrylmaling er tema i denne modulen. Du vil lære å trikse med akryl, jeg viser deg ulike teknikker jeg selv bruker mye. Disse teknikkene kan du også mikse og bruke sammen med mixed media eller stencilkunst.

Modul 3 • Male med alkoholblekk:
Her vil du lære om alkoholblekk. Dette er veldig gøy, men det er fort gjort å bli ør i huet ;) Se hvordan kunsten så å si blir til av seg selv! Du kan bruke monokrome farger eller ikke. Det blir fine resultater uansett.

Modul 4 • Lage bilder med mixed media:
I den siste modulen lærer du om "mixed media". Her er det også mange muligheter. Du kan også lage personlige bilder som er supre presanger, eller din egen kunst. Det vi gjør er å blande foto og maling, veldig gøy! Denne metoden kan du også bruke på vegg.

Målgruppe:
Kurset passer til alle som ønsker å lære å male.

Praktisk info om kurset:
• Du kan maile dersom du har spørsmål
• Du får tilgang til en lukket facebookgruppe med andre kursdeltagere, der du kan dele dine egne kreasjoner og spørsmål.
• Du har 6 måneder på å fullføre kurset, rekker du det ikke kan du laste ned innholdet

Referanser:
Jeg synes det er et kjempe bra kurs med god kvalitet!! Akkurat passe nivå som passe for alle og kjekke prosjekter som kan mestres. Manuela er inspirerende , sjarmerende og alltid seg sjøl. Utrolig gøy å få være med og jeg syns folk får en knall pakke for pengene."
- Lene Sømme Brynie, kursdeltaker og dekoratør

"Kurset var veldig lærerikt, fint presentert og lettforståelig. Jeg får studert leksjonene om og om igjen og lærer dermed enklere teknikkene i eget tempo. For meg er Manuela en stor inspirasjonskilde . Jeg synes jeg er i en utvikling selv og det er en spennende vei å gå. Jeg har aldri malt bilder selv, men styrer med mye annet som sy, strikke, makrame, maler hele tiden i huset og gjør om på interiøret :) KJEMPEGØY ... Jeg maler både sent og tidlig!"
- Grete Karin Slinning, kursdeltager og blomsterdekoratør

Litt om kursholderen:
Manuela Hardy er arkitekt og et nysgjerrig vesen. Hun har ingen utdannelse innen kunstfag, men har alltid hatt en forkjærlighet for form og farge. Hun har hatt utstillinger av maleriene sine på Sandnes Brygge, Folken i Stavanger, Stills kafé i Stavanger og 4 årstider kafé i Oslo, i tillegg til en privat utstilling sammen med Kristine Hasseløy. Forøvrig har hun solgt malerier til folk rundt om i Norge. Akkurat nå syns Manuela det er mest givende å lære bort det hun selv har tillært seg, slik at flere får glede av å skape noe vakkert å se på.