Vannbehandling i lukkede energianlegg - Webinar



Kursarrangør: Kompa AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: 2900

Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Vannbehandling i lukkede energianlegg v/ Van Ha Doan. Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinnere.

Om kurset:
Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinner. Etter endt kurs skal man ha en god forståelse av hvorfor vannbehandling er viktig, hvordan man kan identifisere problemer og aktuell avvikshåndtering og forebygging. I kurset gjennomgås hvilke konsekvenser det kan g å ikke ha god vannbehandling. Det gis en gjennomgang av ulike korrosjonsprosesser og hvordan dårlig vannkvalitet og korrosjon gir store problemer i anleggene – som driftsproblemer og økt energibruk. Etter endt kurs skal man kunne identifisere status på eget anlegg og iverksette nødvendige tiltak for avvikshåndtering og god vannbehandling.

Dette lærer du:
1.Introduksjon til væskekvalitet
2. Problemer som kan oppsta° i varme- og kjøleanlegg
3. Konsekvenser av problemene
4. Funksjon og utfordringer ved ulike energibærere
5. Analyse, feilsøking og avviksha°ndtering
6. Vannbehandlingsmetoder
7. Kontroll, oppfølging og service
?Dersom du ønsker en nærmere forklaring av kursene våre stiller vi gjerne opp til et møte hvor vi kan gi deg nærmere informasjon.

Den økte kompetansen gir deg derfor:
• Bedre eierskap, kontroll og drift av egne anlegg.
• Avvik avdekkes og følges opp raskere
• Tidsbesparelser
• Lavere driftskostnader
• Energibesparelser
• Redusert bruk av eksterne, tilreisende servicepersonell

Kursholder:
Van Ha er utdannet Cand. Scient i kjemi fra Universitet i Bergen. Han har siden år 2000 jobbet med vannbe­hand­ling, legio­nellakontroll og kjemi­kalie­håndtering både onshore og off­shore. I 2005 var han med å stifte selskapet Norkjemi som i 2013 ble solgt til neder­landske Kiwa. Van Ha har solid erfaring som kursholder in­nen vannbehandling, og har gjennom yrkeskarrieren hoved­sakelig jobbet som produktsjef, produkt- og for­ret­ningsutvikler.

Forkunnskaper:
Ingen krav

Kursmateriell:
Inkluderer kursmateriell

Eksamen / sertifisering:
Inkluderer kompetansebevis