Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktorSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time og 15 minutter
Pris: 1.100

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer. Kravene om kunnskap til matkontaktmaterialer blir større i takt med at EU utvikler lovgivning som skal gjelde for hele union innen dette feltet. Men hvordan forholde seg til dette lovverket? Er det ikke nok å lese i matkontaktforskriften? Med vårt webinar, gir vi deg en presis presentasjon av regelverket.

Webinaret passer for deg som produserer eller importerer emballasje for næringsmiddelprodusenter, og deg som jobber med ansvar for emballasje og produksjonsutstyr i kontakt med mat i hele verdikjeden. Etter webinaret er det avsatt 15 minutter til spørsmål.

Innhold:
• Introduksjon til regelverk og bransjereguleringer
• Hva er kravene i en samsvarserklæring – ansvar og innhold

Foredragsholder:
Eirin Schrøder
Business Unit Manager Chemistry

Eirin har lang erfaring med mattrygghet etter mer enn 15 år i bransjen. Eirin har jobbet i ulike produksjonsbedrifter, som for eksempel Stranda Spekemat, Maskinpakking og Orkla Health. Nå jobber Eirin i Eurofins Food & Feed Testing Norway AS som blant annet kursholder, leder av et bransjenettverk innenfor Matsvindel og med rådgivning innen ulike tema rundt trygg mat.