Vinkurs med vinsmakingKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag, kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer
Pris: 695
Neste kurs: 24.04.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr vinkurs med vinsmaking. Vin er kultur i Italia og italienere er med rette stolte av sine viner. Det er få land som har så mange ulike druer og så lang vinhistorie som Italia. Våre vinkvelder søker å formidle denne kulturen og historien i en behagelig blanding av teori og praksis.

Italia, blindsmakingens mekka:
Italia byr på et unikt utvalg av ulike druetyper. Hva skiller den ene fra den andre? Denne kvelden skal vi smake viner fra ulike druer og regioner uten å avsløre hvilken vin vi smaker. Blindsmaking er en morsom og spennende måte å lære om vin på.

Om vinkursene:
På våre vinkurs får du smake 6 - 8 forskjellige viner mens kursleder og sommelier Cathinca Dege veileder smakingen og forteller om vinene. Avhengig av kveldens tema forteller hun om den enkelte regionen, historikk, druetyper og produsenter. Du lærer å smake vin og fyller inn ditt eget smakskjema der kveldens viner er listet med referanse til Vinmonopolets produktnummer. Du vil også få tips til mat som passer til de enkelte vinene.

Kursleder: Cathinca Dege

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som er interesserte i vin og Italia.

Eget vinkurs:
Vår vinekspert kan holde et eget kurs for deg og dine venner, din familie eller dine kolleger. Dette kan være i våre lokaler eller der du måtte foretrekke, og tema kan være italienske viner generelt eller noe mer spesifikt som passer dine ønsker. Tilbudet passer best for grupper på 10 - 12 personer og oppover.

Vis flere tilsvarende kurs: