Meg selv under press - SkypeKursarrangør: Global University, Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 90 minutter
Pris: Gratis

Vi tilbyr 90 minutters kurs om meg selv under press på Skype. De fleste av oss handler uten å tenke og vi gjør ofte det vi er vant til.

Når vi har lært oss redskapene vi trenger for å forstå oss selv og for å kommunisere med andre mennesker, trenger vi i en periode å ta bevisste valg hver gang vi handler for å forhindre at vi går tilbake til gamle underbevisste handlingsmønstre. "Meg selv under press" er et praktisk tilbud hvor vi øver på kommunikasjons-redskapene gitt i tidligere undervisning.

Kurset bygger på "Mitt egentlige jeg" og "Følelser og konflikthåndtering", men nå fokuserer vi mer på praktiske gruppeprosesser. Vi blir nærgående i hverandres prosesser, men lærer også å sette grenser for å hindre overtramp av andre. Dette blir en praktisk arena hvor vi øver på å handle og velge bevisst i pressede livssituasjoner, for å hindre at vi tar valg som ikke er gode og rasjonelle. For mange kan dette føles ubehagelig, men det er nyttig fordi vi lærer oss å bruke kommunikasjonsverktøyene i realistiske situasjoner som gir oss en uvurderlig kompetanse i det virkelige liv.