Kommunikasjonskurs i Sør-Trøndelag

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Personlig effektivitet

Vi tilbyr kurs i personlig effektivitet. Lær deg å styre arbeidet og få bedre kontroll. Hvordan få utrettet mer, bli mer effektiv og ikke utsette ting. Er innboksen overfylt og hodet opptatt med oppgaver du ikke må glemme?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 4.990 kr

Slik takler du vanskelige personer

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering på arbeidsplassen og ellers i livet! Lær konfliktdempende språk! Av og til kan vi alle bli oppfattet som vanskelige. Ofte skyldes det måten vi kommuniserer på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 3.990 kr

Everything DiSC-sertifisering® - bedriftsinternt

Som en autorisert partner gir vi deg muligheten til å utvikle ekspertise i bruk og tolkning av dette kraftfulle verktøyet, som gir dyp innsikt i atferdsstiler og mellommenneskelige relasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag Avtales kr

Leder- og medarbeiderutvikling - bedriftsinternt

Det stilles en rekke krav til leders og medarbeideres innsikt om egen adferd, forståelse for andre mennesker og kunnskap om hvordan egen adferd virker inn på andre i møte med både det interne og eksterne miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag Avtales kr

Herske- og argumentasjonsteknikker

Vi tilbyr kurs om herske- og argumentasjonsteknikker. Hersketeknikker kan ødelegge trivsel og arbeidsmiljø - god kommunikasjon er nøkkelen. Har du noen ganger fått høre: «Kjære gode deg, nå vet du nok ikke helt hva du snakker om».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 8.495 kr

Retorikk

Vi tilbyr kurs om retorikk. Ønsker du å overbevise og nå frem med ditt budskap? Lær deg hvordan du kan bygge opp et budskap, bruke kroppsspråket til din fordel og håndtere stress når du skal holde en presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 16.04.2024 2 dager16.04.2024 18.995 kr

Kommunikasjon og ledelse

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og lederskap. Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 12 uker à 4 timer 57.000 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 29.04.2024 1 dag29.04.2024 6.195 kr

Seminarer/workshop i Grid 3 - kommunikasjon

Kurset skal gi hjelp, idéer og inspirasjon til videre arbeid med kommunikasjonsløsningene. Forutsetter grunnkunnskaper i løsning man ønsker å jobbe med. Vi får assistanse fra Cognita med praktisk bruk og idéer. Kurset legger opp til egenaktivitet, så eget datautstyr må medbringes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 8 timer Gratis kr

Kommunikasjon med alvorlig syke og deres pårørende

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon med alvorlig syke og deres pårørende. Samtaler med mennesker i krise og sorg kan ofte være utfordrende og vanskelig. Viktig informasjon må utveksles, samtidig som du må etablere helt avgjørende relasjonelle bånd med mennesker i en sårbar og utsatt situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.650 kr

Selektiv mutisme - når barnet unngår å snakke

Vi tilbyr kurs om selektiv mutisme - når barnet unngår å snakke. Hvorfor er noen barn tause? Hva er selektiv mutisme? Hva kan gjøres for å hjelpe disse barna? Kurset tar utgangspunkt i forskningen som ligger til grunn for boken: Når barnet unngår å snakke: Selektiv mutisme i barnehage og skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.950 kr

Medarbeider- og egenutvikling - Sertifisering Everything DiSC

Vi tilbyr kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC. Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres atferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 09.04.2024 (+2) 2 dager09.04.2024 (+2) 27.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>