Utdannet.no tilbyr noen av landets beste digitale nettkurs. Vår tjeneste fungerer på samme måte som strømmetjenester for musikk eller TV-serier, der våre kunder betaler en fast månedspris for tilgang til alle kursene vi har tilgjengelig. Vi har opplevd betydelig vekst de siste årene, med over 30 000 registrerte brukere og 1,5 millioner videoavspillinger. Vårt mål er å gjøre kompetanseutvikling engasjerende, spennende og tilgjengelig for alle, og vi har støtte fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Fotokurs: bli en bedre fotograf

Ta vårt nettbaserte fotokurs fra din datamaskin. Lær så mye du vil, når du vil. Du får gratis hjelp. Du får kursbevis. Du får tilgang til alle kurs. Meld deg på her!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 timer 349 kr  

Landskapsfotografering

I dette kurset vil Øyvind Martinsen inspirere deg til å utvide din kreative visjon og din tekniske kunnskap, slik at du kan utvikle deg som landskapsfotograf. Alle ser og tolker verden forskjellig, og din måte å se på og tolke på er unik. Det er dette som er fundamentet og kilden for originalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 349 kr  

Nettkurs i Acrobat Pro

Ta vårt videokurs i Acrobat Pro fra din datamaskin. Lær så mye du vil, når du vil. Du får gratis hjelp. Du får kursbevis. Du får tilgang til alle kurs. Meld deg på her!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 349 kr  

Nettkurs i Adobe Audition

Adobe Audition er et profesjonelt lydredigeringsprogram for innspilling, miksing og bearbeiding av lyd. Programmet passer for alle som jobber med lyd, dette være seg: video, animasjon, radio, podkast eller spill. Audition støtter alle kjente lydformater, inkludert: ASIO, VST og MIDI.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 349 kr  

Nettkurs i Adobe Bridge

Adobe Bridge er et program som gjør det enkelt å importere og organisere digitale bilder. Programmet er en del av Creative Cloud-pakken som du kan abonnere på, og verktøyet har tett integrasjon med Adobe Photoshop. Programmet er i utgangspunktet en selvstendig filutforsker, men det inneholder også e

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 349 kr  

Nettkurs i Adobe Camera Raw

Adobe Camera Raw er et dataprogram som lar deg importere og forbedre råformatbilder på en rask, enkel og intuitiv måte. Programmet ble utgitt i 2003 og bildebehandlingsteknologien er også bygget inn i Bridge, Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom og After Effects.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 349 kr  

Nettkurs i Adobe Illustrator

I dette kurset lærer du å bruke Adobe Illustrator på et profesjonelt nivå - og det kreves ingen forkunnskaper for å ta kurset. I begynnelsen av kurset lærer du hvordan programmet er organisert og hvilke verktøy og paneler som er tilgjengelig. Deretter lærer du å jobbe med lag, selektere og påvirke o

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 349 kr  

Nettkurs i Adobe InDesign: avisdesign

Har du noen gang lurt på hvordan det er å designe en avisartikkel? I dette kurset lærer du hvordan. Kurset er bygget opp som en workshop. Målet vårt er at du skal ha designet din egen avisartikkel når du er ferdig med kurset. Du kan enten gjøre som kursinstruktøren eller du kan finne din helt egen a

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 349 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>