GRFS – Periodisk regnskapsrapportering til kunden - nettKursarrangør: Skattebetalerforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: fra 1.100

Vi tilbyr nettkurs om GRFS – Periodisk regnskapsrapportering til kunden. En regnskapsfører skal ikke bare hjelpe kunden med å oppfylle bokførings- og regnskapsplikter, herunder sende inn a-meldinger, mva-meldinger og skattemeldinger.

Regnskapsfører skal også være en nyttig samarbeidspartner for kunden. Som et ledd i dette avtaler de fleste regnskapsførere at de skal utarbeide periodisk regnskapsrapportering til kundene.

I dette kurset ser vi på krav som stilles når regnskapsfører skal utarbeide periodisk regnskapsrapportering til kundene, i tillegg til å dele noen tanker om hva som skal til for at regnskapsrapporteringen skal oppnå formålet om å være nyttig for kunden.

Les også: Med kursabonnement fra Skattebetalerforeningen kan du ta så mange nettkurs du vil for kun kroner 9.990,-

Praktisk informasjon
Hvilken nettleser kan du bruke?/b>
Det er sterkt anbefalt at du bruker Google Chrome eller Firefox. Det er ikke anbefalt å bruke Internet Explorer. Les mer detaljert her:
https://player.support.brightcove.com/references/brightcove-player-system-requirements.html

Innlogging
Hvis du allerede er registrert bruker hos oss er det viktig at du bruker samme epostadresse som tidligere. Mobilnummeret som skal skrives inn for å motta en engangskode, skal skrives med 8 siffer (IKKE landkode).

Timer:
• Regnskapsførere: 2 timer god regnskapsføringsskikk
• Revisorer: 2 timer annet
• Advokater: timer juridisk oppdatering

Pris:
• Ordinær pris: 1.500
• Medlemmer: 1.100

Litt om kursleder:
Jan Terje Kaaby
Jan Terje Kaaby er senior manager i BDOs fagavdeling, og er siviløkonom, statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Han er anerkjent som en av Norges beste på sine fagfelt.