Regnskapskurs i Rogaland

I kategorien regnskap finner du kurs og opplæring innen regnskapsføring i hele landet. Både bedrifter og privatpersoner har god bruk for kompetanse innen regnskapsføring. Her finner du kurs i regnskap både for nybegynnere og viderekommende. Temaer i slike kurs er alt fra; anbudsforutsetning, enhetspris kalkyle, kapasitetsberegning, timepriskalkyle, prosjektregnskap, rammebetingelser til regnskapens ABC. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Regnskapskurs med lønn, lager, ordre og faktura - Dagtid

Ønsker du å lære deg noe nytt for å stå sterkere i jobbmarkedet? Jobber du med regnskap og ønsker å lære mer? Med regnskapskurs fra oss får du en praktisk utdanning i regnskapslære (lønn, lager, ordre og faktura).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 måneder 49.900 kr

Regnskapskurs med lønn, lager, ordre og faktura - Kveldstid

Ønsker du å lære deg noe nytt for å stå sterkere i jobbmarkedet? Jobber du med regnskap og ønsker å lære mer? Med regnskapskurs fra oss får du en praktisk utdanning i regnskapslære (lønn, lager, ordre og faktura)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 8 måneder 49.900 kr

Få jobb: regnskap / økonomi

Dette kurset gir deg en praktisk innføring i regnskap. Kurset starter med en generell innføring i bruk av de viktigste MS Office programmene du har behov for i forbindelse med regnskap / økonomi. Det legges spesielt vekt på bruk av Excel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 29.500 kr

Grunnkurs i regnskapsføring

Skal du føre regnskap for en bedrift? Vi tilbyr grunnkurs i regnskapsføring. Kurset gir deg en grundig innføring i praktisk regnskap for deg som har liten eller ingen erfaring fra før. Du lærer å føre de vanligste regnskapsbilagene for bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 26.04.2023 3 dager26.04.2023 11.990 kr

Økonomi for ikke økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke økonomer. På kurset lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 8.990 kr

Innføring i praktisk regnskapsføring del 1

Vi tilbyr innføring i praktisk regnskapsføring del 1. Her vil det være noe repetisjon for de som kan debet og kredit, men vi bruker ikke lang tid på dette før vi kommer til føring av regnskap i systemet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 14.08.2023 21 dager over 3 måneder14.08.2023 99.000 kr

Lønnsmedarbeider del 2

Regnskapsakademiets lønnsmodul vil ta deg igjennom ordinær lønnskjøring med både fastlønn, timelønn, variable data, innberetninger mm. Du vil lære å kontrollere eget arbeid, og selvsagt ferdigstille lønnskjøringen med innsending- og retur av a-melding, kontering og utbetaling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 04.09.2023 1 dag pr uke over 3 måneder04.09.2023 49.000 kr

Regnskapsforståelse i praksis

Kurset har sitt utløp i våre erfaringer med arbeid i og med styrer og styremedlemmer, der vi i de fleste styrerom opplever at det er personer som ikke har god nok innsikt og forståelse til å delta i faktiske beslutninger basert på sin egen manglende regnskapsforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1 dag fra 5.950 kr

Visma Update Regnskapsbyrå

Vi tilbyr kurs i Visma Update Regnskapsbyrå. Lunsj og snacks under dagen vil bli servert alle deltakere. Dørene åpnes kl 09.00.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 490 kr

Økonomi for ikke-økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke-økonomer. Har du en stilling som stadig utfordrer din økonomiske forståelse? Lær deg hva tallene i regnskapet og i økonomiske rapporter betyr, og hva de egentlig gir deg av informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 16.995 eks. mva kr

Praktisk skatte- og regnskapskurs

Vårt årlige oppdateringskurs favner alle endringer på områdene skatt, avgift, regnskap, bokføring, revisjon og aksjelov for 2022 og 2023. Går du på kurset vet du at du ikke går glipp av viktige endringer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 1 dag Fra 3.050 kr
Haugesund Haugesund 1 dag Fra 3.050 kr
Sola Sola 1 dag Fra 3.050 kr

Bokføring 2022 - nyheter og ofte stilte spørsmål

Riktig bokføring er fundamentet for korrekt årsregnskap og rapportering av skatter og avgifter mv. Dette kurset har fokus på hvordan bokføringsregelverket skal etterleves, og består av to deler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag fra 3.300 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>