Aksjer - Skatt og regnskap - nettkurs



Kursarrangør: Skattebetalerforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: fra 1.100

Vi tilbyr nettkurs om aksjer - skatt og regnskap. Fritaksmetoden er sentral for investeringsselskaper. I kurset ser vi på skatte og regnskapsmessige behandling når selskapet eier aksjer innenfor og utenfor fritaksmetode.

Innhold:
I dette kurset går vi grundig gjennom behandling av aksjeinvesteringer i regnskapet og i ligningsdokumenter. Det blir en lang rekke praktiske eksempler knyttet opp mot utfylling av ligningsdokumentene.

Oppdateringstimer:
• Regnskapsfører: 1 time finansregnskap, 1 time skatte- og avgiftsrett
• Revisorer: 1 time regnskap, 1 time skatterett
• Advokater: 2 timer juridisk oppdatering

Pris:
• Ordinær pris: kr 1.500,-
• Medlemmer: kr 1.100,-

Foreleser: Knut Sveen

Knut Sveen er statsautorisert revisor og eier / daglig leder av Knut Sveen Consult AS. Han har bakgrunn fra RSM Norge AS, KPMG og som partner i Sandberg Revisjon AS. Sveen har lang erfaring fra kurs- og undervisningsvirksomhet.

Innlogging:
Hvis du allerede er registrert bruker hos oss er det viktig at du bruker samme epostadresse som tidligere. Mobilnummeret som skal skrives inn for å motta en engangskode, skal skrives med 8 siffer (IKKE landkode).

Hvilken nettleser du kan bruke:
Det er sterkt anbefalt at du bruker Google Chrome eller Firefox. Det er ikke anbefalt å bruke Internet Explorer.

Målgruppe for kurset:
Kurset forutsetter at du har en viss kjennskap til regnskap og skatt når et aksjeselskap eier aksjer, og er derfor primært rettet mot deg som fører regnskap for eller er revisor for investeringsselskaper.