Vi tilbyr 40-timers HMS-kurs for byggebransjen som e-læring. Fra 2024 er kravene senket med tanke på hvilke bedrifter som må ha verneombud og AMU. Man må ha verneombud fra 5 ansatte og AMU fra 30 ansatte.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs i FSE Lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE lavspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bygg og anleggsbransjen som e-læring. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon.
Vi tilbyr nettkurs i generell førstehjelp. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Bli trygg med nødvendig kunnskap innen førstehjelp!
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg- og anleggsbransjen som - e-læring. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Obligatorisk HMS-opplæring for ledere i henhold til Arbeidsmiljøloven §3-5: Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
Vi tilbyr innføringskurs i HMS for bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Innføring i HMS er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante temaer, regler og situasjoner slik at kurset blir relevant og yrkesnært for alle som jobber på en byggeplass.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS – Uninterruptible Power Supply – og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er, installasjon og tilkobling av disse med fokus på vern og den øvrige utførelsen i tavlene. Kurset vil gi deg den tekniske forståelsen og de gode løsningene i praksis.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet er å gi kursdeltakerne en grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet: kunnskap om de formelle prosedyrer før arbeidet starter og under arbeidets gang.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet er å gi kursdeltakerne en teoretisk tyngde for å sikre arbeidet i forkant på en lovlig og hensiktsmessig måte. Det er betryggende for alle enten det gjelder de ansvarlige, ansatte på stedet eller andre som berøres av arbeid på offentlig grunn.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle som skal foreta manuell trafikkdirigering av trafikk, skal ha gjennomgått kurs 3 i arbeidsvarsling. Kurset avsluttes med en praktisk øvelse og dette foregår på en trafikkert veg etter en godkjent arbeidsvarslingsplan fra skiltmyndigheten.
Vi tilbyr kurs i AMU- og verneombudsrollen for bedrifter. Kurset er et påbygningskurs for dem som allerede har grunnleggende kompetanse i HMS og arbeidsmiljølovgivningen, tilsvarende Staminas grunnkurs i arbeidsmiljø (40-timers grunnkurs i HMS) eller HMS- kurs for ledere.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Skap en tryggere arbeidsplass med vårt grunnkurs i livreddende førstehjelp. Lær om temaer som hjerte- og lungeredning og om hvordan dere opptrer ved ulykker og lager gode varslingsrutiner.
"Grunnkurs i arbeidsmiljø" er et HMS-kurs som består av 2 dager undervisning på et av våre kurssteder, og som inkluderer en nettbasert læringsmodul som gjennomføres på egenhånd etter todagerskurset.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg og anleggsbransjen for bedrifter. Kurset tilfredsstiller kravet i arbeidsmiljøloven om (lovpålagt) opplæring for ledere, verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget, og gir i tillegg en grundig introduksjon til SHA-begrepet og byggherreforskriften.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg og anleggsbransjen webinar. Kurset går gjennom de sentrale HMS-prinsippene i arbeidsmiljøloven, men tar også for seg det sentrale SHA-begrepet og byggherreforskriften.
Alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger må ha opplæring, og opplæringen må kunne dokumenteres. Diisocyanater brukes blant annet som isolasjon, som festemiddel og som overflatebehandling.
Vi tilbyr lovpålagt HMS-kurs for ledere for bedrifter. Kurset gir opplæring i helse, miljø og sikkerhet i henhold til alle krav i arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3 - 5.
Vi tilbyr obligatorisk HMS-opplæring for ledere som nettkurs. Kurset inneholder samme elementer som HMS opplæring for ledere, men er nettbasert. Inneholder tekst, lyd, bilder, animasjoner, film og spill med mer for å både engasjere og være lærerikt.
HMS-kurs for ledere er et lovpålagt heldagskurs som gir en opplæring i helse, miljø og sikkerhet i henhold til alle krav i arbeidsmiljøloven. Kurset tar for seg lover og regler som ligger til grunn for et forsvarlig arbeidsmiljø, og er basert på arbeidsmiljøloven §3-5.
Mandatory HSE course for managers as e-learning. The course follows the same structure as standard HSE courses, but is webbased. Contains text, audio, images, animations, video and games ++ in order to be both educational and engaging.
Dette er en generasjon med enormt potensiale – de fleste er velfungerende, motiverte mennesker med et sterkt ønske om å bidra meningsfullt i arbeidslivet. Hva skal til for å få økt engasjement, motivasjon og trivsel blant unge arbeidstakere?
Stamina arranges courses for a company’s Working Environment Committee members and safety representatives with a basis in one of the Working Environment Act’s requirements, which states that training in the basic principles of systematic HSE work must be completed.
Introduction to HSE is a two-day course about workplace health and safety (health, safety and environment). The course also includes an individual e-learning program that participants get access to after the webinar course.
Vi tilbyr et webinar i sykefravær -forebygging og oppfølging. Sykefraværsforebygging og oppfølging av sykmeldte oppleves for mange som en utfordrende og tidkrevende del av det å være leder.
Vi tilbyr Avansert elveredningskurs på forespørsel om dere er 8 personer. På Avansert elveredningskurs lærer du mer avanserte teknikker, det blir kjørt flere caser der dere må jobbe i team, natt-øvelser og fokus på å kunne lede redningsaksjoner i og ved elver.
Vi tilbyr behovsrettet førstehjelp, på forespørsel. Jobber du / dere i høyden, med kjemikalier, under vann, med andre risikofylte oppgaver eller idrett for eksempel?
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning. Er det ikke satt opp kurs og dere er 8 personer, er det bare å ta kontakt.
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs på forespørsel. Grupper minimum 8 personer. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning.
Vi tilbyr Case-dag i tauredning på forespørsel om dere er 8 personer (for læringsutbyttet og nok hender). Case-dag i tauredning innebærer at RRN tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Vi skreddersyr et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Case-dag i vannredning. vi tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Her skreddersyr vi et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Elveredningskurs inkl. overflateredning, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam.
Vi tilbyr Isredningskurs, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole.
Norsk grunnkurs førstehjelp for deg som har omsorg for barn, på forespørsel. Er du en forelder, besteforelder, søster, onkel, eller jobber du med barn og føler deg litt usikker på førstehjelp på barn? Vi kjører Norsk grunnkurs førstehjelp for deg som har omsorg for barn.
Vi tilbyr Overflateredningskurs – stille vann, på forespørsel for 8 personer. Du lærer blant annet HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker, får testet redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det du har lært.
Vi tilbyr grunnleggende tauredningskurs / Rope Rescue Responder på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Grunnleggende tauredningskurs vil gi deg nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller skråninger.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs på forespørsel for 8 personer. Her går vi videre fra det grunnleggende nivået, men vi har fortsatt fokus på metodesett, og at ting skal gjøres enkelt, trygt og raskt.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician Advanced / Avansert tauredningskurs på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Vi har fokus på å løse mer krevende caser. Du lærer å ikke låse deg til et metodesett, men å heller kunne benytte utstyret på best mulig måte.
Et konsept der man bruker tilpassede spare air flasker for å ha respirasjons beskyttelse i overflaten. Dette er ikke dykking, men et verktøy for å være personlig verneutstyr. Kurset gir kompetanse i å bruke komprimert luft i overflaten trygt i vann og elver.
Vi tilbyr Tauredningskurs med hund, lukket kurs på forespørsel. Tauredningskurs med hund vil gi deg og hunden nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller bratt terreng.
Vi tilbyr kurs i arbeid i arbeidsmiljøutvalg - AMU - online. Kurset gir grunnlag for å bli en aktiv og løsningsorientert deltaker i AMU. Du får kunnskap om og innsikt i AMUs ulike roller og oppgaver, blant annet når AMU er rådgivende og når det kan fatte vedtak.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø. Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU), men andre kan også ha god nytte av opplæringen.
Vi tilbyr HMS-opplæring for arbeidsgiver. Målsettingen er at deltakerne skal oppnå en god forståelse for sitt ansvar som arbeidsgivere. Fokus på arbeidsmiljø kan gi gevinst i forhold til sykefravær, trivsel etc.
Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.
The course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments.
Målet med nettverksgruppene er å lære av hverandres erfaringer for å bli tryggere i rollen som hovedverneombud. Samlingene bruker gruppens egne ressurser, noen ganger med innspill fra eksterne bidragsytere, og alltid med kyndig veiledning fra en av Arbeidsmiljøsenterets konsulenter.
Vi tilbyr kurs i arbeid i trusler og vold på arbeidsplassen Det er mange yrkesgrupper som utsettes for utagerende atferd i løpet av arbeidshverdagen fra bruker, klienter, pårørende eller miljøet rundt.
Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Norsok R-003N som digital undervisning. Målsettingen med kurset er å gi alle som er involvert i løfteoperasjoner kunnskap om Norsok-standarden R.003 "Sikker bruk av løfteutstyr".
Vi tilbyr webinar om operasjonelt ansvarlig person modul P-2.5. Målet er å gi kunnskap om metoder for å se til at løfteoperasjoner blir forskriftmessig utført. Opplæringen skal også gi operasjonelt ansvarlig kunnskap til å gi overordnet veiledning og bistand i forbindelse med løfteoperasjoner.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr oppdateringskurs om STCW passasjer- og krisehåndtering som e-læring. Kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart. Oppdateringskurset gjennomføres iht Sjøfartsdirektoratets revidert emneplan datert 22.05.2018.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr digitalt kurs om transport av farlig gods IMDG (Solas Ch.7). Målsettingen er at kurset dekker Solas Ch. 7. Part A: Carriage in packaged form, Regulation 2 og gjelder for ferger og hurtigbåter. Det blir gjennomgang av IMDG-koden og ADR-guiden med øvelser.
Vi tilbyr digitalt grunnkurs i verne og miljøarbeid land. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore som e-læring. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr verneombudskurs for sjø (ASH) som nettbasert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi verneombud den opplæring som arbeidsmiljøloven og sjøfartsloven forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredsstillende måte.
Fra 24. august 2023 må alle som bruker eller håndterer diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger og produkter ha fullført opplæring i sikker bruk. MDCO tilbyr slike kurs i ulike varianter.
From August 24, 2023, anyone using or handling diisocyanates and diisocyanate-containing mixtures and products must have completed safe use training. MDCO offers such training in some variants.
Vi tilbyr åpne førstehjelpskurs. Må det en ulykke til før vi skjønner viktigheten av å beherske enkle og livreddende førstehjelpstiltak? Kurset gjennomføres etter retningslinjer fra Norsk Førstehjelpsråd. Kurset skal bidra til at deltakerne får praktisk kunnskap rundt førstehjelp.
Vi tilbyr førstehjelpskurs, skreddersøm for bedrifter
Vi tilbyr HMS grunnkurs som e-læring. HMS-arbeid er viktig for at bedrifter og arbeidstakere skal kunne ivareta et godt arbeidsmiljø, samt sikre kontinuerlig forbedring. Våre kurs dekker lovens krav til opplæring av verneombud, medlemmer av AMU og ledere. Kurset kjøres live fra Trøndelag.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere, e-læring (pliktig for ledere, alle nivå). HMS-arbeid er viktig for at bedrifter og arbeidstakere skal kunne ivareta et godt arbeidsmiljø, samt sikre kontinuerlig forbedring. Våre kurs dekker lovens krav til opplæring av verneombud, medlemmer av AMU og ledere.
HMS-kurs i Hvaler Kommune 3 dager undervisning samt FIDL e-læring.
Vold og trusler på jobb påvirker både ansatte og arbeidsgivere. Slike hendelser kan føre til fysiske og psykiske skader, økt sykefravær og i verste fall føre til at ansatte slutter i jobben. Derfor er kunnskap om håndtering av vold og trusler viktig og det bidrar til å sikre et trygt arbeidsmiljø.
Vi tilbyr kurs om mattrygghet, IK-mat for bedrifter. Kurset gir deg en komplett oversikt og praktiske eksempler på hvordan en driver med trygg håndtering av mat. Oppmøte og delaktighet kvalifiserer til kursbevis.
Vi tilbyr kurs om håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Kurset har en praktisk og teoretisk modul hvor du lærer og trener på situasjoner som kan oppstå på arbeidsplassen.
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Vi tilbyr kurs i FSE for høyspentmontører - bedriftsinternt. Ikess har utviklet et FSE kurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhetsopplæring beskrevet i FSE forskriften og NEK EN 50110.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Målet er å øke førstehjelpskompetansen ved strømskader, slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon og dermed gir en nødvendig førstehjelpsberedskap for personell som jobber med elektriske anlegg.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr dagskurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Årlig oppstår mange branner på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider. De som utfører varme arbeider må ha innsikt i hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, og utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår. Sertifikatet er gyldig i 5 år.