Elveredningskurs inkl. overflateredning -Grupper minimum 8 personKursarrangør: Rope Rescue Norway AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: K 09:00 - 17:00 alle dager
Varighet: 3 dager
Pris: 6.900

Vi tilbyr Elveredningskurs inkl. overflateredning, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam.

Om kurset:
Her lærer du blant annet HMS, utstyrsbruk, søkstekniker, framkomst i elv med teknikker som svømming og vading, kasteline og annet taubruk, taljesystem, bruk av redningsflåter og forskjellige caser. Kurset har også alle elementer i kursplanen til overflaterednings-prosjektet igjennom «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole. Våre instruktører er både ITRA instruktører og regionale instruktører fra Brannløftet. Dette gjør at på dette kurset får du begge kursene i ett. Kurset blir da intensivt men veldig givende og lærerikt.

Målgruppe:
Kurset passer for deg som ferdes mye i elva, jobber i redningsetater som blant annet brann og redning, ambulanse og luftambulanse, andre redningsorganisasjoner som blant annet Røde Kors eller Norsk Folkehjelp og Forsvaret. Dette anbefales også for deg som ser for deg en jobb i redningsorganisasjoner/etater.

Ta med:
Personlig utstyr som våt-/tørrdrakt, redningsvest, hjelm, kniv, kasteline og våthansker. ABC utstyr til overflateredningsdelen (maske, snorkel og svømmeføtter). Mulighet for å leie utstyr beskriv ønske i påmeldingskjema.

Mat og drikke:
Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke. Man bruker mye energi i vann.

Elveredningskurs inkl. overflateredningskurset inkluderer:
Internasjonal sertifisering og registrering i internasjonal database, diplom, lån av all nødvendig teknisk utstyr.

Bindende påmelding:
Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak. Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Av mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.