Isredningskurs - Grupper minimum 8 personerKursarrangør: Rope Rescue Norway AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: 1.900

Vi tilbyr Isredningskurs, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole.

Om kurset:
Du lærer HMS rundt arbeid på is, egenredning, bruk av tau og tausystemer for isredning, du lærer og får testet forskjellige redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det dere har lært.

Målgruppe:
Dette kurset er både for deg som ikke har noe kjennskap til isredning, og for deg som har øvd på isredning før. Kurset passer for alle som kan komme oppi situasjoner der dere må redde dere selv eller andre opp av isen.

Forkunnskap:
Ingen

Ta med:
Personlig utstyr som hjelm, redningsvest og tørrdrakt. Anbefaler ekstra varme klær og gjerne skift. Vi har mulighet for å leie ut utstyr.

Mat og drikke:
Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke + varm drikke.

Isredningskurs inkluderer:
Diplom, lån av alt teknisk utstyr og drikke til lunsj som kaffe, te og brus.

Bindende påmelding:
Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak. Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Av mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.