Avansert elveredningskurs - Grupper 8 personerKursarrangør: Rope Rescue Norway AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: K 09:00 - 17:00 alle dager pluss 1 nattøvelse
Varighet: 3 dager
Pris: 6.900

Vi tilbyr Avansert elveredningskurs på forespørsel om dere er 8 personer. På Avansert elveredningskurs lærer du mer avanserte teknikker, det blir kjørt flere caser der dere må jobbe i team, natt-øvelser og fokus på å kunne lede redningsaksjoner i og ved elver.

Om kurset:
Vi er også innom tema om bruk av tau for både tilkomst og redning i vann der vi ikke kan eller ønsker å være i selve elva.

Målgruppe:
Kurset passer for deg som har erfaring med elveredning og ønsker å ta dette videre. Det passer for de som jobber i redningsetater som blant annet brann og redning, ambulanse og luftambulanse, andre redningsorganisasjoner som blant annet Røde Kors eller Norsk Folkehjelp, og Forsvaret.

Forkunnskap:
ITRA SRT eller tilsvarende. Dette anbefales også for deg med forkunnskap som ser for deg en jobb i redningsorganisasjoner/etater.

Ta med:
Personlig utstyr som våt-/tørrdrakt, redningsvest, hjelm, kniv, kasteline og våthansker. ABC utstyr til overflateredningsdelen (maske, snorkel og svømmeføtter). Det er mulig å leie utstyr. Beskriv i så fall ønske i påmeldingskjema.

Mat og drikke:
Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke. Man bruker mye energi i vann.

Elveredningskurs inkl. overflateredningskurset inkluderer:
Internasjonal sertifisering og registrering i internasjonal database, diplom, lån av all nødvendig teknisk utstyr.

Bindende påmelding:
Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak. Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Av mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.