Bre- og isbreredningskursKursarrangør: Rope Rescue Norway AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for informasjon
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
1.kveld kl 08:00 til ca 18:00
2.dag kl 08:00 til ca 18:00
Varighet: 2 dager
Pris: 6.500

Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning. Er det ikke satt opp kurs og dere er 8 personer, er det bare å ta kontakt.

Om kurset:
Du vil også lære og få trent på forskjellige metoder for tilkomst og redning av forulykkede. Du får også testet deg i forskjellige caser og øvelser.

Første kveld er det utstyrsgjennomgang, litt teori og klargjøring til dagen etter. Etter det setter vi opp telt og tenner bål for så å ta en runde med skrønehistorier. Dagen etter blir vi hele dagen på isbre/breen.

Målgruppe:
Dette kurset er for deg som ønsker ekstra kompetanse innen emne bre- og isbreredning. Kurset passer for alle som kan komme opp i potensielle redningssituasjoner på bre og isbre.

Ta med:
Ta med mat, annet energigivende og godt med drikke inkl. varm drikke.

Mat og drikke:
Ta med lunsj, annet energigivende du kan fylle på med, og godt med drikke. Du vil merke det om du ikke fyller på med nok mat eller drikke underveis.

Bre- og isbreredningskurs inkluderer:
Lån av sele, hjelm og alt av teknisk tauutstyr utenom isøks og stegjern. Kurset gir diplom og er i henhold til arbeidstilsynets krav om arbeid i høyden.

Bindende påmelding:
Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak. Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Av mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.