Quality Norway AS

Quality Norway skal være en kreativ kraft for eierforeningene, tilsluttende foreninger og norsk næringsliv. Vår styrke ligger i flerfaglighet og denne styrken skal vi bruke til å øke verdiskapningen for våre kunder og eiere.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>

Additiv manufacturing i et vedlikeholdsperspektiv

Vi tilbyr kurs om additiv manufacturing i et vedlikeholdsperspektiv. Additiv tilvirkning (AM) - ofte kalt 3D-printing - er en produksjonsteknologi som er i kraftig vekst, og som gir nye muligheter for norsk industri.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag fra 5.344 kr  

Agil prosjektledelse - e-læring

Vi tilbyr kurs i Agil prosjektledelse som e-læring. Prosjekter kan være veldig forskjellige i størrelse og kompleksitet. Det er derfor naturlig at også prosjektledelsestilnærmingen er forskjellig og tilpasset prosjektets utfordringer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 6 måneder 2.490 kr  

Akkreditert sertifisering som vibrasjonsanalytiker - kategori 2

Vi tilbyr kurs i akkreditert sertifisering som vibrasjonsanalytiker - kategori 2. I dette kurset vil du utvide din ekspertise for å lage et optimalt måleoppsett og analyse av dataene, og er godt egnet for deg som allerede har gode basiskunnskaper innenfor vibrasjonsmålinger.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 dager fra 15.200 kr  

Automatiske slokkeanlegg

Vi tilbyr kurs om automatiske slokkeanlegg. Slokkeanlegg er ikke bare sprinkler. Det er vanntåke-, skum- og gasslokkeanlegg også, og de gir forskjellige fordeler og ulemper, basert på bruk og type bygg.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 3.500 kr  
Haugesund Haugesund 1 dag fra 3.500 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag fra 4.250 kr  

Brannsikringsmontør passiv brannsikring grunnkurs - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 5.000 kr  

Brannsikringsmontør passiv brannsikring spesialisering - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Bærekraftig ombyggingskonferanse

Vi tilbyr kurs om bærekraftig ombyggingskonferanse, med fokus på verdiskaping for eiere og brukere. Klimautfordringer med tilhørende trender og fokusområder stiller nye krav til vår byggenæring. Vi kan løse mye gjennom nybygg, men det største potensial ligger i eksisterende bygningsmasse.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag fra 3.500 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag fra 3.500 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag fra 3.500 kr  

Drift og vedlikehold av pumper og mekaniske tetninger

Vi tilbyr kurs om drift og vedlikehold av pumper og mekaniske tetninger. Hensikten med kurset er å gi grunnleggende innføring i pumpe- og tetningsteknikk, og at deltakerne skal forstå de forskjellige pumpers virkemåte og anvendelsesområder. Det vil bli lagt vekt på samspill mellom teori og praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Gol Gol 4 dager fra 15.200 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>