Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Hensikten med opplæringen er å gi førere med arbeidsutstyr nevnt i Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, en god generell grunnopplæring i sikker bruk av dette slik at uhell og ulykker unngås.
Vi tilbyr kurs i innsatsleder / fagleder industrivern videregående. For innsatsledere i virksomheten med koordineringsansvar på skadested.
Vi tilbyr tverrfaglig grunnopplæring industrivern (24 timer).
Vi tilbyr kurs om bedriftens kjentmann for nødetatene. Deltakerne skal etter endt kurs vite hva som forventes av vedkommende for å være et bindeledd mellom industrivernet og nødetatene under innsats. De skal også være trygge på funksjon og kunne bruke følgemaske og / eller pressluftapparat.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bedriftens kjentmann for nødetatene. Deltakerne skal etter endt kurs vite hva som forventes av vedkommende for å være et bindeledd mellom industrivernet og nødetatene under innsats. De skal også være trygge på funksjon og kunne bruke følgemaske og pressluftapparat.
Vi tilbyr grunnkurs fagleder industrivern. Målsettingen med kurset er at deltakerne etter endt kurs skal ha forutsetninger for å bli kompetente og trygge ledere for industrivern-innsats i egen bedrift, ved brann, ulykke og akutt sykdom.
Vi tilbyr grunnopplæring i industrivern. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i forebyggende arbeid i egen bedrift og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved brann, ulykke og akutt sykdom.
Vi tilbyr grunnopplæring i industrivern for bedrifter. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i forebyggende arbeid på egen bedrift, og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved brann, ulykke og akutt sykdom.
Vi tilbyr kurs i industrivernøvelse. På kurset får deltakerne delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha økt kunnskap om industrivern etter NSOs krav.
Vi tilbyr industrivernøvelse for bedrifter. På kurset får deltakerne delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha økt kunnskap om industrivern etter NSOs krav.
MIP Sikkerhetssenter arrangerer jevnlig, og etter fastsatte datoer røykdykkerkurs etter Næringslivets Sikkerhetsorganisasjons (NSO) opplegg for opplæring av røykdykkere. Dette er et kurs som fører frem til en utstedelse av et røykdykkersertifikat etter endt opplæring.
Etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i det forebyggende arbeid på egen bedrift og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved nøds og ulykkessituasjoner som kan oppstå ved virksomheten.
Vi tilbyr industrivernøvelser. Målsettingen er at øvelsene skal øve personellet ihht. den risiko som finnes eller de kan bli utsatt for. Etter endt øvelse skal deltakeren ha fått trening i det på forhånd avtalte tema, og han skal ha fått økt sin kunnskap og sine ferdigheter i emnet.
Vi tilbyr innsatslederkurs for industrivernet. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakeren ha kvalifikasjoner for å kunne ivareta innsatslederrollen i bedriften. En innsatsleders rolle er å lede industrivernet i innsats.
Vi tilbyr industrivernkurs - orden og sikring. Etter endt kurs skal deltakeren ha kunnskaper og ferdigheter til å kunne betjene radio eller annet kommunikasjonsutstyr, trafikkdirigering, sikring av skadested, evakuering og ordensoppgaver i tilknytning til en uønsket hendelse ved bedriften.
Hvis du skal besøke parken ofte eller jobbe fast her, kreves det at du gjennomgår sikkerhetsopplæring. Det er også en forutsetning for å få permanent innkjøringstillatelse. MIP Sikkerhetssenter kjører disse kurs med jevne mellomrom. Her får du en av våre faste utrykningsvakter som instruktør.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget, teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Gjenvinningsfaget er en komprimert utdanning for voksne. Opplæringen følger Utdanningsdirektoratets læreplaner, men er spesielt tilpasset voksne.
Vi tilbyr fagbrev produksjonsteknikkfaget - teori til fagprøven. Produksjonsteknikkfaget er en komprimert utdanning for voksne. Den bygger på læreplanene for Vg1 Teknikk og industriell produksjon, Vg2 Industriteknologi og Vg3 Produksjonsteknikkfaget (hovedfokus).
Vi tilbyr kurs om Fellesforbundet - FOB Fellesoverenskomsten for byggfag. Deltakerne får høre historien bak tariffavtalene. Deltakerne får en grundig innføring i Fellesoverenskomsten for byggfag.
Vi tilbyr kurs om Fellesforbundet industrioverenskomsten. Kursinnholdet handler om tariffavtalens betydning og innhold. Overenskomsten, lokale forhandlinger og protokoller.
Vi tilbyr kurs om sikkerhet på arbeidsplassen. Kursdeltageren følger en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass.
TS Kompetansesenter sine kursholdere har mange års praktisk erfaring fra brannvesenet: Vårt brannkurs er utviklet av brannfolk med bakgrunn som både brannmester, brannbefal og røykdykkere.
Alle våre kurs kan tilpasses deres ønsker og behov. Opplæringen foregår som bedriftskurs og gjerne ute på din bedrift. Her får vi muligheten til å sette fokus på det dere er mest opptatt av.