HMS-kurs innen helse og omsorg

Her finner du kurs i HMS innen helse og omsorg over hele landet. Disse kursene er ment for arbeidere i kommuner/instutisjoner, så vel som i privat pleie eller innen alternativ medisin. Slike kurs tar for seg temaer som forskrifter i helsesektoren, arbeidsmiljøloven, verneombudsarbeid, arbeidstilsyn osv. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.

Kjeloperatørkurs

Vi tilbyr kurs i kjeloperatør. Ønsker du å jobbe innen offshore-, matvare- eller prosessindustri, sykehusvesen eller andre spennende bransjer som er avhengig av damp og hetvann i sin produksjon? Da er Kjelpasser- og Kjeloperatørutdannelsen noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager 6.700 kr

Kjelpasserkurs

Vi tilbyr kurs i kjelpasser. Ønsker du å jobbe innen offshore-, matvare- eller prosessindustri, sykehusvesen eller andre spennende bransjer som er avhengig av damp og hetvann i sin produksjon? Da er Kjelpasser- og Kjeloperatørutdannelsen noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager 10.100 kr

Rusopplæring for ansatte

Rusmisbruk på arbeidsplassen skaper store ringvirkninger både for ledelsen, men også for sikkerheten og miljøet i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 895 kr

Brannvern Helse og Omsorg

Kurs i brannvern for ansatte i helse og omsorgssektoren. Kurset er utarbeidet for å gi best mulig innføring i brannvern i helse og omsorgs bedrifter. Nettkurset er effektivt og tidsbesparende for de som ofte har vikarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 790 kr

Ergonomi for deg som yter praktisk bistand i andres hjem

Praktisk bistand i hjemmet, er en forutsetning for å kunne bo hjemme for mange innbyggere. Å motta hjelp til hus-renhold og andre praktiske gjøremål, er å få profesjonelle medarbeidere inn på en arena, som ikke er tenkt på som arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.300 kr

HMS Grunnkurs

Vi har gleden av å invitere til Grunnkurs i helse-, miljø og sikkerhetsarbeid, i samarbeid med utvikling.org. Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse-,miljø og sikkerhetsarbeidet. Nettkursfra FIDL ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 timer/ fysisk samling 2 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 12.10.2023 ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 t...12.10.2023 7800 kr
Haugesund Haugesund 17.10.2023 ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 t...17.10.2023 7800 kr
Stavanger Stavanger 26.09.2023 (+1) ca. 15 timer / hjemmeoppgave ca 4 t...26.09.2023 (+1) 7800 kr

LISA - Sikkerhet på lekeplasser A-2

Barns trygghet på lekeplasser - også viktig for ansattes trivsel. Vi er alle opptatt av at barna skal ha det så trygt som mulig. Og samtidig så stimulerende som mulig. Derfor har vi mange fine lekeplasser der barn kan utfolde seg, men med lekeplasser følger det også et ansvar for sikkerheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 4 timer 3.150 kr

Bwellkonferansen 2023 - hvordan skape gode arbeidsplasser!

Når vi snakker VÆREKRAFT, refererer vi til evnen til å takle og tilpasse seg endringer, motgang og stressorer. Ansattes helse og robusthet er tett knyttet til organisasjonens evne til å opprettholde balanse og tilpasningsevne i møte med ulike utforinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 26.10.2023 30 minutter26.10.2023 990 kr

 |  1 2   |  Neste side >>