Anhuker- og stroppekurs

Det blir stadig mer krav om sertifiseringer og spesialkompetanse ved bruk og behandling av industrimaskiner. Her finner du kurs i bruk stropper og anhuker. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner akkurat det kurset du er på jakt etter.

Anhuker / signalgiver

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag

G8 lastebilkran Inklusiv G11 stropp / anhukerkurs og modul 1.1

Vi tilbyr kurs i G8 lastebilkran inkl G11. Modul 2.3 Løfteredskap. Modul 2.8 Lastebilkran. Modul 3.8 og 4.8 avtales og utføres i bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 19.04.2021 3 dager19.04.2021 7.000 kr

G8 lastebilkran Inklusiv G11 stropp/anhukerkurs - Bedritsinternt

Vi tilbyr kurs i G8 lastebilkran inkl G11. Modul 2.3 Løfteredskap. Modul 2.8 Lastebilkran. Modul 3.8 og 4.8 avtales og utføres i bedrift. Vi holder også bedriftsinterne kurs hos deres bedrift. Ta kontakt for informasjon og tilbud.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 3 dager Avtales kr

G11 Løfteredskap modul 1.1 og 2.3

Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap modul 1.1 og 2.3. Hensikten med opplæringen er å gi personer som skal arbeide med kran og løft en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3 dager 5.500 kr

G11 Løfteredskap/løst utstyr (stroppe og anhuker) bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap / løst utstyr (stroppe og anhuker) for bedrifter. Våre kurs holdes i Ålesund eller hos kunde som bedriftsinternt opplæring etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Kontroll og vedlikehold av ståltau

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av ståltau. Der har vært flere ulykker med brudd av ståltau. Kurset gir en grundig innføring i kunnskap om ståltau, riktig bruk / valg av ståltau og om hvilke krav det settes til de som bruker og kontrollerer ståltau.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager

Kontroll og vedlikehold av ståltau - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av ståltau for bedrifter. Der har vært flere ulykker med brudd av ståltau. Kurset gir en grundig innføring i kunnskap om ståltau, riktig bruk / valg av ståltau og om hvilke krav det settes til de som bruker og kontrollerer ståltau.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 2 dager Avtales kr

Ståltau, støping av endefeste - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ståltau, støping av endefeste for bedrifter. Våre kurs holdes i Ålesund eller hos kunde som bedriftsinternt opplæring etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

G11 Stropp og anhuker

Vi tilbyr G11 stropp og anhukerkurs. Alle som skal kunne utføre arbeid med stroppe / anhuke på en anleggsplass / arbeidsplass må, iht «Forskrift om utførelse av arbeid, best nr 703», ha gjennomgått dokumentert sikkerhetsopplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana

Løfteredskap modul O-1.1 / stroppekurs modul 1.1 & 2.3

Vi tilbyr kurs i løfteredskap - modul O-1.1. Målsettingen med opplæringen er å gi personer som skal bruke løfteredskap i forbindelse med stropping / annhuking av last kunnskap om: Riktig bruk, merking, oppbevaring, daglig kontroll, kasseringsregler og sertifiseringskrav for løfteredskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 3 dager
Haugesund Haugesund 10.05.2021 (+2) 3 dager10.05.2021 (+2)

Stropp og anhukerkurs - dokumentert

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver / stroppekurs. Vi ønsker å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Volda Volda 1 dag 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier