Kursspesialist innen de fleste typer lovpålagte kurs som etterspørres av ansatte og ledere innen bygg og anlegg. Kursene kan enten avholdes i våre klasserom (Oslo/Sandefjord) eller ute hos kunden om forholdene ligger til rette for dette. Alle våre instruktørkurs kan også kjøres som webinar. Vi snakker norsk og engelsk.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Arbeid i høyden - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi tilbyr kurs i Arbeid i høyden / Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Arbeidsvarsling - for ansatte og innleide

Arbeidsvarslingskurs 1 passer for ansatte og innleide som jobber på/langs vei. Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 år.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 4 timer 2.990 kr  

Arbeidsvarsling - for ledere og ansvarshavende

Arbeidsvarslingskurs 2 er mer rettet mot ledere og personer med mer ansvar for arbeidsvarslingsplanen og Formålet med arbeidsvarsling er å sikre arbeidere og trafikanter, avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene. Kompetansebeviset er gyldig i 5 å

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 12 timer 4.990 kr  

Branntetting – nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i branntetting. Branntettingskurs er en viktig opplæring som fokuserer på teknikker og metoder for effektiv branntetting i bygninger og konstruksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.990 kr  

Fallsikring - nettkurs - norsk/engels/polsk

Vi tilbyr nettkurs i fallsikring på norsk/engels/polsk. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.490 kr  

Fallsikring / Stillasbruker - Webinar

Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» Kap. 8 § 8-1 Gjennomgående krav til opplæring).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.990 kr  

Fallsikring / Stillasbruker | Hver mandag kl. 08:00

Klasseromskurs mandager kl. 08:00 (Oslo). Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Kurset gjennomføres på norsk eller engelsk. Kurset dekker også kurset "Stillasbruker".

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 04.12.2023 (+2) 1 dag04.12.2023 (+2) 1.990 kr  

Farlig verktøy

Vi tilbyr kurs i farlig verktøy. Kurs og opplæringen i farlig småverktøy skal gi kursdeltaker/ bruker en grunnleggende innføring i sikker bruk av farlig småverktøy. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 3 timer 1.590 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>