Kontrollørkurs lift og kran

G00 - Generell del kontrollører modul K-G00

Vi tilbyr kurs om G00 - generell del kontrollører modul K-G00. Målsettingen med kurset er å gi teoretiske basiskunnskaper til personer som ønsker å bli kontrollør for ulike typer løfteinnretninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G04-1 Kontrollør traverskran teori

Vi tilbyr G04-1 kontrollørkurs traverskran teori. Målsettingen er at etter endt kurs skal eleven gjennomføre en teoretisk prøve for å vise at han / hun har tilstrekkelige kunnskaper om oppbygging og konstruksjon, komponentlære, sertifiserings-regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G04-2 Kontrollør bro- traverskran praksis

Vi tilbyr kontrollørkurs bro- traverskran praksis. Målsetningen med opplæringen er at etter endt kurs skal eleven selvstendig kunne gjennomføre en sakkyndig periodisk kontroll innen G04.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager

G-07 Kontroll av vinsjer taljer og spill - del 1 og 2

Vi tilbyr kurs i G-07 kontroll av vinsjer taljer og spill del 1 og 2. Målsettingen med opplæringen er at etter endt kurs skal eleven selvstendig kunne gjennomføre en sakkyndig periodisk kontroll innen G7.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager

G08-1 Kontrollør av lastebilkran

Vi tilbyr kontrollørkurs av lastebilkran. Målsetningen er at etter endt kurs skal eleven gjennomføre en teoretisk prøve for å vise at han / hun har tilstrekkelige kunnskaper om oppbygging, konstruksjon, komponentlære, løftediagrammer og sertifiseringsregler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G08-1 Kontrollør av lastebilkran / fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr G08-1 kontrollørkurs av lastebilkran / fastmontert hydraulisk kran - praksis (G08/G20). Målsettingen er at etter endt kurs skal eleven selvstendig kunne gjennomføre en sakkyndig periodisk kontroll innen G08 (G20).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 36 timer

G10 Kontroll av hånddrevne kraner (manuelle taljer)

Vi tilbyr kurs i G10 kontroll av hånddrevne kraner (manuelle taljer). Etter endt kurs skal eleven gjennomføre en teoretisk og en praktisk prøve for å vise at han / hun har tilstrekkelige kunnskaper om lover, forskrifter, standarder, oppbygging, sertifisering og merking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G11 (RX) kontrollør løfteredskap

Vi tilbyr kurs i G11 (RX) kontrollør løfteredskap. Etter endt kurs skal eleven gjennomføre en teoretisk og en praktisk prøve for å vise at han / hun har tilegnet seg tilstrekkelige kunnskaper om lover, forskrifter, standarder termologi, oppbygning, sertifisering og merking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 22.04.2024 (+1) 5 dager22.04.2024 (+1) 18.640 kr

K06 Kontroll av lastebærere

Vi tilbyr kurs om K06 kontroll av lastebærere. Målsettingen er at deltakerne etter gjennomført læretiltak skal kunne utføre periodisk kontroll av lastebærer for interntransport samt ekstraordinær kontroll av offshorecontainere for ilandsendelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

Kontroll av ståltau modul P-2.10

Vi tilbyr kurs i kontroll av ståltau modul P-2.10. Kurset er ment å gi deltakere en god teoretisk grunnopplæring på ståltau ihht ISO 4309Kurset skal gi elevene god innsikt i prinsippene for ståltauets oppbygging, konstruksjon og virkemåte, samt innsikt i hvordan kontroll av ståltau gjennomføres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 13.05.2024 (+1) 2 dager13.05.2024 (+1) 9.520 kr

Stillas kontrollør

Vi tilbyr kurs i stillas kontrollør. Målsettingen er at den som gis opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om kontroll av stillas slik at ulykker ved bruk unngås. Videre skal kurset gi kandidaten en kompetanse som er i samsvar med regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 40 timer

Kontrollør - gassmåling før entring og arbeid - Teori på nett

Vi tilbyr kontrollørkurs i gassmåling før entring og arbeid med teoretisk undervisning og praktiske øvelser. Kurset gir deg en grundig opplæring i gassmåling i forbindelse med utstedelse av arbeidstillatelser og verifisering av gassfri atmosfære ved entring av tanker og lukkede rom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 1 dag 15800 kr

Repetisjonskurs kontrollør - gassmåling før entring og arbeid

Vi tilbyr repetisjonskurs kontrollør i gassmåling før entring og arbeid. Kurs for personell som skal vedlikeholde kompetansen som kontrollør. Det innebærer repetisjon av målinger ifm. entring og arbeid, samt nødvendige kontroller og tiltak i forbindelse med med arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 1 dag 7200 kr
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 6.990 kr

Kontroll og vedlikehold av løfteredskap om bord i skip -bedrifter

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av løfteredskap om bord i skip for bedrifter. Våre kurs holdes i Ålesund eller ute hos kunde som bedriftsinternt opplæring etter avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Kontroll og vedlikehold av ståltau

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av ståltau. Der har vært flere ulykker med brudd av ståltau. Kurset gir en grundig innføring i kunnskap om ståltau, riktig bruk / valg av ståltau og om hvilke krav det settes til de som bruker og kontrollerer ståltau.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager

Kontroll og vedlikehold av ståltau - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i kontroll og vedlikehold av ståltau for bedrifter. Der har vært flere ulykker med brudd av ståltau. Kurset gir en grundig innføring i kunnskap om ståltau, riktig bruk / valg av ståltau og om hvilke krav det settes til de som bruker og kontrollerer ståltau.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 2 dager Avtales kr

Kontrollørkurs fallsikring

Vi tilbyr kontrollørkurs i fallsikring. Kurset går over 2 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og prøve. 16 timer. Kursavgiften inkluderer kursmateriell, lunsj, teoretisk og praktisk prøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 02.05.2024 2 dager02.05.2024 10.700 kr
Øygarden Øygarden 02.05.2024 2 dager02.05.2024 10.700 kr

Kontrollørkurs fallsikring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kontrollørkurs i fallsikring for bedrifter. Kurset går over 2 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og prøve. 16 timer. Kursavgiften inkluderer kursmateriell og teoretisk og praktisk prøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Kontrollørkurs G11 løfteredskap

Vi tilbyr kontrollørkurs i G11 løfteredskap. Kurset går over 5 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis i vår opplæringshall. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10.06.2024 5 dager10.06.2024 20.800 kr
Øygarden Øygarden 10.06.2024 5 dager10.06.2024 20.800 kr

Kontrollørkurs G11 løfteredskap - bedriftsinternt

Vi tilbyr kontrollørkurs i G11 løfteredskap for bedrifter. Kurset går over 5 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis i vår opplæringshall. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager Avtales kr

Kontrollørkurs G4 traverskran

Vi tilbyr kontrollørkurs på G4 traverskran. Kurset går over 4 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 20,100 kr
Øygarden Øygarden 4 dager 20,100 kr

Kontrollørkurs G4 traverskran - bedriftsinternt

Vi tilbyr kontrollørkurs på G4 traverskran for bedrifter. Kurset går over 4 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr

Kontrollørkurs personløfter PXK

Vi tilbyr kontrollørkurs personløfter PXK. Kurset går over 3 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset. I tillegg må deltakeren kunne dokumentere 48 måneders relevant praksis før kontrollørbevis kan utstedes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 16,400 kr
Øygarden Øygarden 3 dager 16,400 kr

Kontrollørkurs personløfter PXK - bedriftsinternt

Vi tilbyr kontrollørkurs personløfter PXK for bedrifter. Kurset går over 3 dager med kombinert klasseromsundervisning og praksis. Deltakeren må ha bestått teoretisk og praktisk prøve for å få godkjent kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Gasskontrollør (sertifikatutsteder)

Vi tilbyr kurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder). Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs de siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 26.08.2024 (+2) 3 dager26.08.2024 (+2) 15.200 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 06.05.2024 (+3) 3 dager06.05.2024 (+3) 15.200 kr

Gasskontrollør (sertifikatutsteder) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder) for bedrifter. Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs de siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Gasskontrollør (sertifikatutsteder) - repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder). Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 26.08.2024 (+2) 2 dager26.08.2024 (+2) 10.400 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 06.05.2024 (+3) 2 dager06.05.2024 (+3) 10.400 kr

G11 Løfteredskap kontrollørkurs

Opplæring for kontrollør i sakkyndig virksomhet.. Kurset går over 5 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og eksamen. Under praksisen må elevene ha på seg kjeledress / varmedress og vernesko. Dette må eleven selv ta med til kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10.06.2024 5 dager10.06.2024 fra 18.300 kr

G4 Traverskran kontrollørkurs

Kurset går over 4 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og eksamen. Under praksisen må elevene ha på seg kjeledress / varmedress og vernesko. Dette må eleven selv ta med til kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager fra 17.600 kr

G8 Lastebilkran kontrollørkurs

Kurset går over 4 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og eksamen. Under praksisen må elevene ha på seg kjeledress / varmedress og vernesko. Dette må eleven selv ta med til kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 dager fra 18.300 kr

Kontrollørkurs masseforflytningsmaskiner

Opplæring for kontrollør av masseforflytningsmaskiner i sakkyndig virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 3 dager fra 13.900 kr

Masseforflytningsmaskiner oppdateringskurs kontrollør

Vi tilbyr oppdateringskurs kontrollør for masseforflytningsmaskiner. Kurset retter seg mot den som allerede er kontrollør på masseforflytnings- maskiner, jfr. Forskrift om utførelse av arbeid, og som ønsker å oppdatere sin faglige kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag fra 4.900 kr

Personløfter kontrollørkurs

Kurset gjennomføres over 3 dager inkludert praksisdel med gjennomføring av kontroll og eksamen. Under praksisen må elevene ha på seg kjeledress / varmedress og vernesko. Dette må eleven selv ta med til kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager fra 13.900 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>


Område

Kategorier