TS Group er et konsern som leverer industrielle tjenester innen Bemanning, Kurs og Opplæring, Mekanisk Vedlikehold og Modifikasjoner. Vi jobber hver dag for å kunne tilby våre medarbeidere de mest attraktive posisjonene innen olje og gass-sektoren, fornybar energi, prosess- og annen industriell aktivitet. TS Group har langsiktige- og forutsigbare kontrakter rettet mot de viktigste aktørene innen både offshore- og landbasert industri. Våre kunder, enten de er onshore eller offshore, skal generere store verdier gjennom hele livsløpet, fra planlegging og utbygging til oppstart og drift. TS Group er etablert som en ledende leverandør av kurs rettet mot olje & gass og landbasert industri. Vi har våre kurssentre på Herøya og Molde men tilbyr også bedriftsinterne kurs på kundens lokasjon. Våre kurs er tilpasset kravene fra Norsk Olje og Gass, men er like relevant inn mot landbasert industri og andre bransjer. Vi tilbyr også et bredt utvalg av e-læring innen elektro, brannvern og HMS.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018

Vi tilbyr 3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018. TS Kompetansesenter sine kursholdere har mange års praktisk erfaring! Våre kursholdere har lang erfaring fra elektrobransjen og har avholdt ulike kurs for industri de siste 20 årene. Kurset kan også gjennomføres som webinar - pålogging via zoom.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 3 dager 9.000 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 3 dager 9.000 kr  

3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018 - bedriftsinternt

Vi tilbyr 3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018 for bedrifter. TS Kompetansesenter sine kursholdere har mange års praktisk erfaring! Våre kursholdere har lang erfaring fra elektrobransjen og har avholdt ulike kurs for industri de siste 20 årene.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr  

3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018 - webinar

Vi tilbyr 3 dagers kurs i FEL og NEK 400:2018 som webinar. TS Kompetansesenter sine kursholdere har mange års praktisk erfaring! Våre kursholdere har lang erfaring fra elektrobransjen og har avholdt ulike kurs for industri de siste 20 årene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 9.000 kr  

Arbeidsvarsling 1

Vi holder tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1. Med arbeid på vei menes her alt arbeid som medfører opphold på vei, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring m.v. Den som har bestått prøve for kurs l kan ha stedlig ansvar for å føre tilsyn med varsling og sikring på enkle arbeidssteder.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 6 timer 3.900 kr  

Beredskapskurs (brann, entring, sikkerhetsvakter) bedriftsinternt

Vi tilbyr beredskapskurs (brann - entring - sikkerhetsvakter) for bedrifter. Kurset inneholder blant annet teori, caseøvelser og en praktisk slukkeøvelse. Dette er et kurs med en fin blanding av teori og praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Brannforebyggende el-kontroll bolig

Vi tilbyr kurs om brannforebyggende el-kontroll bolig. Dersom ønsket er å avlegge eksamen på kursstedet må egen PC tas med og eksamen bestilles hos Veritas eller NEMKO. Eksamen har maks varighet på 1 time.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 7 timer 3.000 kr  

Den industrielle byggherren

Vi tilbyr kurs om den industrielle byggherren. Vår kursholder er en senior SHA/HMS rådgiver med allsidig erfaring fra større byggeprosjekt. Nye endringer i forskrift som kommer 01.01.20.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 timer 1.690 kr  

Ex/Atex grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Ex/Atex. Etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha tilegnet seg nødvendig kunnskap om elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder, slik at de skal kunne foreta installasjoner og utføre vedlikehold på en sikker måte.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 2 dager 6.950 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>