TS Group er etablert som en ledende leverandør av kurs innen flensetrekking, sertifikatutsteder, gassmåling- og entring både for on- og offshoremarkedet.

Vi har våre kurssentre på Herøya, i Stavanger og Molde men tilbyr også bedriftsinterne kurs på kundens lokasjon. Våre kurs er tilpasset kravene fra Norsk Olje og Gass, men er like relevant inn mot landbasert industri og andre bransjer.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av e-læring innen elektro, brannvern og HMS.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Båtførerprøven

Fra 1.mai 2010 ble det obligatorisk med båtførerbevis for alle som er født etter 01.01.80 og som vil føre fritidsbåt over 8 meter (26 fot) eller med motorkraft større enn 25 hestekrefter. Båtførerprøven er en teoretisk prøve som er ment å gi kunnskap om å ferdes sikkert og hensynsfullt i fritidsbåt

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 2 dager 1.990 kr  

Ex / Atex grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Ex / Atex. Kurset er beregnet på elektropersonell som kommer i kontakt med eksplosjonsfarlige områder, hvor bl.a. Atex forskriften (Fhosex) §14 i NEK 420 stiller krav til at eier har gitt nødvendig opplæring for å arbeide med Ex installasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 2 dager 6.950 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 2 dager 6.950 kr  

Excel- Tilpasset bedriftens behov

De fleste av oss klarer ikke utnytte mer enn 5% av de muligheter som ligger i Ecxel! Excel er et uvurderlig verktøy med stor fleksibilitet. Programmet er nyttig for alle, uansett om man har en tradisjonell “tall-jobb” eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 - 3 dager Avtales kr  

Fallsikring

Dette er et kurs som dekker kravene som Arbeidsmiljøloven stiller til arbeidsgivere. Det er også i henhold til tidligere OLF nr. 113, samt SFS sine retningslinjer. Vi setter alltid deg som kursdeltaker i fokus og tilpasser fallsikringskurset etter dine behov og arbeidsoppgaver. Hovedhensikten med

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 2.300 kr  

Flensearbeid iht NS-EN 1591

Vi tilbyr kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591. Opplæringen skal bestå av en del med teori, en del med praktiske oppgaver og en avsluttende nettbasert eksamen samt en praktisk prøve. Kun ved bestått eksamen er man sertifisert til å jobbe med flenseforbindelser.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 4 dager 12.700 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 dager 12.700 kr  
Stavanger Stavanger 4 dager 12.700 kr  

Flensearbeid iht NS-EN 1591 - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591. Opplæringen skal bestå av en del med teori, en del med praktiske oppgaver og en avsluttende nettbasert eksamen samt en praktisk prøve. Kun ved bestått eksamen er man sertifisert til å jobbe med flenseforbindelser.

Sted Dato Varighet Pris
Telemark Telemark 4 dager Avtales kr  

Flensearbeid resertifisering iht NS EN 1591-4

Vi tilbyr resertifisering i flensearbeid. Målsettingen er å gi nødvendig kompetanse, både kunnskaper og ferdigheter til utførende ansvarlig person som skal demontere, montere og forspenne boltede forbindelser ihht EN 1591-4 kapittel 8.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 3.700 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 1 dag 3.700 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 3.700 kr  

FSE med Førstehjelp (høyspenningsanlegg)

Vi tilbyr kurs i FSE med Førstehjelp (høyspenningsanlegg). Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 5 timer 1.750 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>