MøteskolenKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Bjørvika Konferansesenter
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 7.995

Bli en møteleder som sikrer motivasjon, effektivitet og kvalitet. Lær deg de viktigste grepene som spiller opp deltakerne til å være kreative og by på seg selv. Du vil også bli gitt en rekke smarte verktøy som gjør deg til en bedre møteleder.

Innhold:
Kurset går også gjennom møtets ulike faser: hva du må gjøre før, under og etter et møte for å oppnå de resultatene du ønsker. Du vil lære hva som kjennetegner en uheldig møtekultur og en god møtekultur, hvordan den styrer oss og hva du kan gjøre for å påvirke møtekulturen der du jobber i ønsket retning. Møter blir bedre ved at du evner å være fasiliterende slik at møtene blir effektive, lærerike og resultatrike. Det er du som skal sørge for nok driv i møtet, at beslutninger tas og at deltakernes ressurser utnyttes.

For å bli bedre, må du trene!
På kurset får du praktisk trening i møteledelse, og muligheten til å løse spennende caser og problemstillinger knyttet til ledergruppemøter, avdelingsmøter og prosjektmøter. Øk bevisstheten din rundt effektiv møteledelse, bli kjent med hva du må gjøre for å få resultatene du trenger og lær deg verktøy og teknikker du umiddelbart kan ta i bruk.

Læringsutbytte:
• Inspirerende innledninger
• Hvordan avbryte og styre møteprosessen
• Hvordan stille skarpe spørsmål som engasjerer
• Hvordan effektivt designe møter for ønsket effekt
• Hvordan avslutte møter som motiverer deltakerne til handling for tiden videre

Fordeler med kurset:
• Bli god til å fasilitere møter
• Skap en tydelig møtekultur på jobb
• Bli en ekspert i å spisse agendaen for å sikre fremgang
• Få møteverktøy som bidrar til mer effektive møter og målbare resultater
• Del erfaringer med likesinnede og utvid ditt profesjonelle nettverk


Kursholder: Ann Elin Sandhaug Moen

Ann Elin Sandhaug Moen er utdannet mastercoach og har med 20 års erfaring en solid bakgrunn fra et stort spenn av bransjer og virksomheter. Hun er ekspert på kommunikasjon i møter og kunsten å ha effektive møter. Ann Elin er forfatter av 3 bøker, og har utviklet en digital løsning for møtecoaching som flittig brukes av hennes kunder.

Som kursholder er Ann Elin svært engasjerende og evner å se hver enkelt deltaker. Hennes lange erfaring gjør at hun evner å ta ting på kornet og hjelpe deltakerne med deres individuelle utfordringer. Hennes coachingbakgrunn bidrar til å skape god dynamikk gjennom kurset, og evnen til å stille de riktige spørsmålene øker læringseffekten med gode refleksjoner.

Målgruppe for kurset

Ledere og ansatte som ønsker å gi sine møter et ytterligere løft med tanke på involvering, engasjement og effektivitet.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj