Ny som mellomleder



Kursarrangør: Ny Som Leder AS
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 2 dager
Pris: 14.995
Neste kurs: 19.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Å bli mellomleder handler primært om to ting: Du får et større faglig- og organisatorisk ansvarsområde, og du leder ikke lengre gjennom medarbeidere, men primært gjennom førstelinjeledere.

Dette kurset, det eneste i sitt slag i Norge, viser deg veien fra rollen som førstelinjeleder til mellomlederrollen. Du får innsikt i nye krav og forventninger, og hva du må gjøre får å lykkes i denne krevende overgangen.

Dette lærer du:
Hva rollen som mellomleder innebærer, hvilke forberedelser som er spesielt kritiske for å håndtere rolleovergangen, hvilke nye krav, forventninger og utfordringer som ligger foran deg, hva du skal prioritere de første kritiske 90 dagene, hvordan overta etter en tidligere mellomleder, hvordan overta en ledergruppe «i fart» og hvordan bygge din egen Lederplattform.

Målgruppe:
Kurset er skreddersydd for personer på vei i en mellomlederstilling, eller personer som aspirerer til en slik tillitserklæring. For eksempel førstelinjeledere som rykker opp internt. Kurset er også svært relevant for eksisterende mellomledere, eller personer som ønsker å lære om hva det innebærer å bli mellomleder. For eksempel personer som jobber med rekruttering og/eller HR- og personalansvar.